Όταν οι γκάφες των οδηγών πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο

Όταν οι γκάφες των οδηγών πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο

Γκάφες και ατυχήματα οδηγών που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό όχι λόγω της σοβαρότητάς τους αλλά λόγω των λιγοστών πιθανοτήτων που έχουν για να γίνουν πραγματικότητα. Απολαύστε τες (pics)

Επειδή έχουμε όλοι βρεθεί αντιμέτωποι με οδηγούς που όχι μόνο δεν σέβονται τον κώδικά κυκλοφορίας, αλλά οι γκάφες και η αδιαφορία τους μπορεί να μας οδηγήσει και πίσω από της φυλακής τα κάγκελα.

Κάτι τέτοιο θα ένιωσαν και όσοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις παρακάτω περιπτώσεις οδηγών, που μάλλον αποτελούν ένα ιδιαίτερο είδος από μόνοι τους. Αυτό χάρη στις περιορισμένες ικανότητές τους στην οδήγηση που έκαναν άλλους να δουν το Χάρο με τα μάτια τους και άλλους να μην έχουν ακόμη συνέλθει από τα γέλια.

1. Το ατύχημα στο γκαράζ

 

Οτιδήποτε και αν συνέβη σε αυτή τη περίπτωση μοιάζει με ταινία δράσης, καθώς ο οδηγός θεώρησε καλή ιδέα να προσπεράσει ένα όχημα.

2. Το “αιωρούμενο” φορτηγό

 

Πραγματικά σε αυτή τη περίπτωση αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος, ποιος φταίει και πως έγινε κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό.

3. Ατύχημα στο λιμάνι

 

Εδώ δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για θαύμα γιατί και να ήθελε να τοποθετήσει το αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο δεν θα τα είχε καταφέρει .

4. Σίγουρα δεν έφταιγε ο οδηγός

 

Είναι προφανές ότι δεν είναι το φταίξιμο του οδηγού, γιατί τι δουλειά έχουν στη μέση του δρόμου οι σωλήνες; Μην γινόμαστε άδικοι, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.

5. Αυτό θα πει παράκαμψη

 

Κλίνει ο δρόμος μπροστά και δεν έχεις από που να φύγεις, έτσι το πρώτο που κοιτάς είναι οι εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, και σε αυτή τη περίπτωση η εναλλακτική βρισκόταν στην αντίθετη κατεύθυνση των οχημάτων.

6. Η πινακίδα του στοπ

 

Ναι οι περισσότεροι οδηγοί σταματούν στην πινακίδα του στοπ, όχι όμως η συγκεκριμένη γυναίκα που φαίνεται αν υπερεκτίμησε τις ικανότητές της, ξηλώνοντας την πινακίδα.

7. Δεν έκανα τίποτα, τα μηχανάκια ήταν στο λάθος σημείο

 

Μάλλον και αυτός ο οδηγός δεν θα φημίζεται για τις δεξιότητές του στην οδήγηση, καθώς κατάφερε να περάσει το αυτοκίνητό του και να το ακινητοποιήσει πάνω από σταθμευμένες μηχανές. Ίσως να τους είχαν πιάσει τη θέση.

8. Πως μπορεί ένα αυτοκίνητο να σκαρφαλώσει σε ένα σχοινί;

 

Κι όμως γίνεται και το κατάφερε ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που μάλλον αποφάσισε να πετάξει και όχι να οδηγήσει.

9. Οι λάθος υπολογισμοί μπορούν να αποβούν μοιραίοι

 

Φαίνεται πως ο οδηγός του συγκεκριμένου φορτηγού δεν παρατήρησε ούτε την πινακίδα, αλλά και ούτε το ύψος της γέφυρας και αποφάσισε να χωρέσει το φορτηγό σε αυτήν.

10. Τι εννοείς δεν είναι αυτή η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο;

 

Ναι κι όμως κατάφερε να μπερδέψει την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο με την είσοδο, εκτός και αν σκέφτηκε πως λειτουργούν όπως οι πόρτες. Πάντως το σίγουρο είναι πως το μετάνιωσε μόλις ήρθε αντιμέτωπος με τα φορτηγά.

11. Του πήραν τη θέση

 

Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αποφάσισε πως δεν θα άφηνε κανέναν να του “φάει” τη δική του θέση για αυτό και πάρκαρε πάω από τα αυτοκίνητα. Ή προσπάθησε να χωρέσει το αυτοκίνητο ανάμεσα στα δυο παρκαρισμένα, αλλά πως κατάφερε να το ανεβάσει εκεί;

12. Οι ασυνείδητοι που βρέχουν τους πεζούς

 

Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας οδηγός κατά τη διάρκεια μιας βροχερής ημέρας, καθώς όχι μόνο δεν θα παραχωρήσει προτεραιότητα στους πεζούς που βρέχονται αλλά θα φροντίσει να περάσει από τη,γεμάτη νερό, λακκούβα για να τους κάνει ένα μπάνιο.

13. Ο βιαστικός οδηγός

 

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος οδηγός δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ούτε καν 1 λεπτό, όσο απαιτείται για την αφαίρεση της αντλίας καυσίμων από το αυτοκίνητό του. Έτσι, το ξεριζώνει και το παίρνει μαζί μέχρι την επόμενη φορά.

14. Γκάφες κάνουν και οι οδηγοί των λεωφορείων

 

Δεν σκέφτεστε μερικές φορές ότι θα θέλατε το λεωφορείο να σας πηγαίνει όσο γίνεται πιο κοντά στο σπίτι σας και να μην σας “παρατάει” στην στάση. Μάλλον κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του και ο οδηγός του συγκεκριμένου λεωφορείου.

15. Το παρκάρισμα στο υγρό τσιμέντο

 

Γίνονται έργα στο δρόμο και προσπαθείς να φτάσεις στη δουλειά, μια λάθος κίνηση και μπορεί να βρεθείς στη θέση του συγκεκριμένου οδηγού που είδε το αυτοκίνητό του να εγκλωβίζεται στο τσιμέντο.

(Πηγή: ViralHeroes)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα