Όταν το GPS κολλάει στις λάσπες την Porsche Άγγλου ποδοσφαιριστή

Όταν το GPS κολλάει στις λάσπες την Porsche Άγγλου ποδοσφαιριστή

Είναι κάποιες στιγμές που ούτε το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, ούτε η κίνηση σε όλους τους τροχούς μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Όπως συνέβη πριν λίγα 24ώρα με τον νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή Αντρέ Γουίσντομ και την Porsche Panamera που οδηγούσε.

Ο Αντρέ Γουίσντομ, αμυντικός ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λίβερπουλ αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Ντέρμπι Κάουντι, προσπάθησε το περασμένο Σάββατο να μεταβεί με το δικό του αυτοκίνητο στο Pride Park για τον αγώνα της ομάδας του με την Σέφιλντ Γουένστει, αλλά κόλλησε στη λάσπη.

Μπορεί αυτό που συνέβη στον 20χρονο -αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας- να μην είναι και το πιο συνηθισμένο συμβάν, όμως, όλα μπορούν να τύχουν.

Ο νεαρός -όπως είπε εκπρόσωπός του- έβαλε στο σύστημα πλοήγησης της ολοκαίνουργιας Panamera Turbo (η αξίας της φτάνει τα 120.000 ευρώ), το σημείο όπου ήθελε να μεταβεί και, λόγω του έντονου κυκλοφοριακού φόρτου, διάλεξε την πιο γρήγορη διαδρομή. Αυτή περιελάμβανε και ένα κομμάτι σε πάρκο. Όμως ο δρόμος είχε προβλήματα, λόγω της βροχόπτωσης και έτσι σε ένα σημείο της διαδρομής ο Αντρέ Γουίσντομ κόλλησε στις λάσπες.

Ο Γουίσντομ υπάκουσε τυφλά το σύστημα πλοήγησης και την …πάτησε. Πάντως, το περιστατικό δεν είχε επίπτωση στην απόδοσή του, καθώς όχι μόνο αγωνίσθηκε με την ομάδα του, αλλά πέτυχε και γκολ στη νίκη της με 3-0.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα