Όταν το τρακάρισμα μιας Lamborghini Aventador γίνεται θέμα της εβδομάδας

Όταν το τρακάρισμα μιας Lamborghini Aventador γίνεται θέμα της εβδομάδας

Δεν είναι δα και συνηθισμένο θέαμα να βλέπεις μπροστά στα μάτια σου ένα supercar όπως είναι η Lamborghini Aventador να τρακάρει σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Συνέβη στο Λονδίνο πριν μια εβδομάδα και ήταν από τα θέματα που κυριάρχησαν στην ειδησεογραφία στην Αγγλία και όχι μόνο.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν μια …αφηνιασμένη Lamborghini Aventador LP640 – 4 (σε χρώμα μαύρο ματ)  τρακάρει με ένα minivan Mazda που είχε ήδη βγει μέχρι τη μέση του δρόμου στη Sloane Street στο Knightsbridge του Λονδίνου και στην συνέχεια το supercar εκτοξεύεται στον αέρα πριν χτυπήσει ένα παρκαρισμένο BMW 3 – Series E46 .

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε ένα από τα πλέον πολυπαιγμένα της εβδομάδας που μας πέρασε. Όπως επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον για το φιλοθεάμον κοινό είχε και το βίντεο με την στιγμή που η  διαβόητη -πλέον- ματ μαύρη Lamborghini Aventador LP640 – 4 ρυμουλκείται επάνω στον γερανό.

Τα σπασμένα κομμάτια από τα αμάξωμα -κατασκευασμένο από ανθρακονήματα- της Lambo …βγάζουν περίεργους ήχους καθώς σούρνονται στο οδόστρωμα κάνοντας αρκετούς να ανατριχιάζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα