Πιό δυναμική και ελκυστική η νέα Skoda Octavia

Πιό δυναμική και ελκυστική η νέα Skoda Octavia

Τη νέα Octavia, που θα κάνει πρεμιέρα στην αγορά το 2013 (επίσημο ντεμπούτο αναμένεται στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης) αποκάλυψε η Skoda. Η καινούργια Octavia έρχεται με νέα στυλιστικά στοιχεία, πιό αποδοτικούς κινητήρες και πλοσιότερο εξοπλισμό.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η νέα Skoda Octavia έρχεται με καινούργια σχεδίαση -στα βήματα που έκανε η φίρμα με το Rapid- που περιλαμβάνει καθαρότερες επιφάνειες, δυναμικές γραμμές, νέους εμπρός προβολείς, επανασχεδιασμένο προφυλαχτήρα με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, νέα μάσκα και σήμα.

Πάντως η σημαντικότερη αλλαγή, από πλευράς εμφάνισης, αφορά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει πιο επικλεινές πίσω παρμπριζ, νέα φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένο καπό και προφυλαχτήρα. Παράλληλα η νέα Skoda Octavia  έχει ένα πιο εκλεπτυσμένο εσωτερικό, με υλικά ανώτερης ποιότητας, ένα τριάκτινο τιμόνι και μια νέα κεντρική κονσόλα.

Εκτός από τη νέα σχεδίαση, η νέα Octavia (2013) προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.  Ο όγκος του χώρου αποσκευών φθάνει στα 590 λίτρα. Παράλληλα, το νέο sedan είναι 100 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.

Η λίστα εξοπλισμού του νέου Skoda Octavia 2013 περιλαμβάνει λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης, Lane Assistant, Crew Protect Assistant, Driver Activity Assistant και 9 αερόσακους.

Η νέα Octavia θα διατίθεται τόσο με  κινητήρες βενζίνης όσο και ντίζελ. Συγκεκριμένα.

    * 1.2 TSI – 86 PS

    * 1.4 TSI – 122 PS

    * 1.4 TSI – 140 PS

    * 1.8 TSI – 180 PS

    * 1.6 TDI – 105 PS

    * 1.6 TDI GreenLine – 110 PS

    * 2.0 TDI – 150 PS

     

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα