Πύραυλοι εδάφους από την Opel στη Γενεύη: Astra OPC EXTREME και ADAM S

Πύραυλοι εδάφους από την Opel στη Γενεύη: Astra OPC EXTREME και ADAM S

Παγκόσμια πρεμιέρα για δύο γρήγορες εκδόσεις των δημοφιλών ADAM και Astra, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με 150 και 300+ ίππους τα δύο μοντέλα απευθύνονται σε ένα κοινό που διψά για ταχύτητα και επιδόσεις.

Το Opel Astra OPC EXTREME που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι ένα καθαρόαιμο όχημα υψηλών επιδόσεων.

Έχοντας εξελιχθεί στη Nürburgring του Nordschleife, την πιο απαιτητική αγωνιστική πίστα σε όλο τον κόσμο, αντλεί ισχύ από έναν 2.0 turbo με πάνω από 300 hp και εφοδιάζεται με όλα τα βασικά high-tech εξαρτήματα της αντίστοιχης αγωνιστικής έκδοσης, Opel Astra OPC Cup.

Το Astra OPC EXTREME προέρχεται απευθείας από την έκδοση Cup και φέρνει γνήσια αγωνιστική τεχνολογία στο δρόμο. Εάν η αντίδραση του κοινού είναι θετική όσο αναμένεται,  η Opel προγραμματίζει την παραγωγή ενός περιορισμένου αριθμού αυτοκινήτων για το σούπερ σπορ EXTREME με προδιαγραφές ασφάλτου.

 

ADAM S

Η έκδοση προ-παραγωγής ADAM S ενσαρκώνει το καυτό, νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που θα καταταχθεί στην κορυφή της οικογένειας του super-cool μικρού της Opel. Με κινητήρα 1.4 Turbo ECOTEC 110 kW/150 hp, σπορ ανάρτηση, σύστημα φρένων OPC και χαρακτηριστικό στυλ ‘Red ’n Roll’, το ADAM S συνδυάζει άριστα ‘νεύρο’ και δύναμη με άμεση και ακριβή απόκριση.

Με διαθέσιμη ισχύ 110 kW/150 hp και ροπή 220 Nm σε πολύ χαμηλές στροφές, η έκδοση του 1.4 Turbo ECOTEC στο ADAM S αποδίδει ειδική ισχύ που υπερβαίνει τα 100 hp/liter. Πρόκειται για μία υπερτροφοδοτούμενη μονάδα υψηλών επιδόσεων που βασίζεται στον ήδη υπάρχοντα τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4L του ADAM , εκτενώς εξελιγμένη για το ADAM S. Αποδίδει 50% περισσότερη ιπποδύναμη και 70% περισσότερη ροπή από το αντίστοιχο ατμοσφαιρικό σύνολο των 1.400 κυβ. εκ. Σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, επιταχύνει το ADAM S μέχρι την τελική ταχύτητα των 220 km/h.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα