Porsche σε αντιπροσωπείες: Μη χρησιμοποιείτε ζωντανές τίγρεις για την προώθηση του Macan

Porsche σε αντιπροσωπείες: Μη χρησιμοποιείτε ζωντανές τίγρεις για την προώθηση του Macan

Με ένα non paper σε όλους τους αντιπροσώπους της στην Βόρειο Αμερική η Porsche απαίτησε να μη χρησιμοποιήσουν τίγρεις στην παρουσίαση της Macan. Η κίνηση αυτή ήρθε μετά από διαμαρτυρία οικολογικών οργανώσεων.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από έναν ντίλερ της Porsche στην Τάμπα της Φλόριντα, ο οποίος χρησιμοποίησε μια τίγρη κατά την παρουσίαση της Macan στις 2 Μαΐου.

Όπως ίσως γνωρίζετε , η λέξη Macan προέρχεται από την ινδονησιακή λέξη για την τίγρη .

Επομένως, ήταν πολλοί εκείνοι που σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν το συμπαθές αιλουροειδές το οποίο ανήκει στη λίστα των υπό εξαφάνιση άγριων ζώων, για να διαφημίσουν το Macan.

Εκπρόσωποι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού PETA -δραστηριοποιείται στον τομέα της υποστήριξης των δικαιωμάτων των αγρίων ζώων-, διαμαρτυρήθηκε στην Porsche για το συμβάν στην Φλόριντα.

Την επόμενη ημέρα, 6η Μαΐου, η γερμανική φίρμα ενημέρωσε τους αντιπροσώπους της στη Βόρεια Αμερική να μη χρησιμοποιήσουν ξανά τίγρεις σε ανάλογα events.

Αφού πλέον δεν υπάρχουν τίγρεις, οι ντίλερς της Porsche μπορούν κάλλιστα να ζητήσουν από την Μαρία Σαράποβα -στην φωτογραφία- να παραστεί στην παρουσίαση του Macan. Αν βεβαίως είναι διατεθημένοι να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα