Πόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν σε ένα Mini;

Πόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν σε ένα Mini;

Πόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν σε ένα Mini; Το ερώτημα μπορεί να μοιάζει ρητορικό, όμως, 28 ευλύγιστα κορίτσια κατάφεραν να χωρέσουν στην μικρή καμπίνα του δημοφιλούς Mini κερδίζοντας έτσι μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Μπορεί κάποιοι να νιώθουν … κλειστοφοβικά στριμωγμένοι στην καμπίνα ενός Mini, αυτό όμως δεν αφορά τους αρμόδιους των ρεκόρ Γκίνες, οι οποίοι απλώς καταγράφουν τα πράγματα. Έτσι πρόσφατα πέρασαν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες δύο νέα παγκόσμια ρεκόρ που αφορούν στο πόσους ανθρώπους μπορεί να χωρέσει ένα σύγχρονο και ένα κλασικό Mini.

Ο πρώτος άθλος επιτεύχθηκε στο Potters Fields Park, στο Λονδίνο. Όταν 28 ευλύγιστες και καλογυμνασμένες κοπέλες ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να χωρέσουν στην καμπίνα του Mini.

Μετά από 18 λεπτά, τα κορίτσια κατάφεραν να σπάσουν το δικό τους, προηγούμενο ρεκόρ, με 27 άτομα, το οποίο είχαν πετύχει έναν χρόνο πριν, στο Ιστμπουρν.

Η ομάδα των νεαρών γυναικών, προχώρησε στη συνέχεια για να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ, το οποίο αφορούσε στα άτομα που μπορούν να χωρέσουν σε ένα κλασικό Mini. Και τα κατάφεραν, αφού 23 κυρίες στριμώχθηκαν στο αγγλικό μοντέλο, αριθμός που είναι κατά δύο άτομα μεγαλύτερος από το προηγούμενο ρεκόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα