Προτίμηση στα ρεζερβουάρ των Suzuki Kizashi δείχνουν … οι αράχνες

Προτίμηση στα ρεζερβουάρ των Suzuki Kizashi δείχνουν … οι αράχνες

Το 2011 ήταν η Mazda που προχώρησε σε ανάκληση μοντέλων της στις ΗΠΑ, επειδή αράχνες έκαναν φωλιά στα ρεζερβουάρ. Τώρα, είναι η σειρά της Suzuki να προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία, λόγω ίδιων προβλημάτων.

Μοιάζει …τρελό, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Αράχνες, που … εισβάλουν στα ρεζερβουάρ των Suzuki Kizashi δημιουργούν προβλήματα τα οποία μπορεί να φτάσουν ακόμη και σε πρόκληση φωτιάς.

Κι εμείς, λοιπόν, νομίζαμε ότι οι αράχνες αρέσκονται να κατοικούν σε δάση και σε σπίτια, κυρίως εγκαταλειμμένα. Όμως, η είδηση που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάθε άλλο παρά στηρίζει την συγκεκριμένη άποψη.

Η Suzuki -η οποία έχει αποσυρθεί από την αγορά των ΗΠΑ- αναγκάζεται να προχωρήσει στην ανάκληση 19.000 μοντέλων Kizashi τα οποία κατασκευάσθηκαν από το 2010 έως 2013, γιατί,  οι αράχνες δημιουργούν φωλιές μέσα στο σωλήνα του ρεζερβουάρ.

Αυτό το γεγονός μπορεί να διακόψει τη ροή του αέρα προκαλώντας ράγισμα του ρεζερβουάρ. Σε ακραίες περιπτώσεις, θα μπορούσε να επιφέρει  ακόμη και  φωτιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που παρατηρείται ανάλογο φαινόμενο. Μάλιστα, φαίνεται πως οι αράχνες … τιμούν και με το παραπάνω τα ιαπωνικά μοντέλα, αφού το 2011 η Mazda είχε υποχρεωθεί σε δύο ανακλήσεις με τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα