Qoros 3 Sedan. Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2013. Είδες οι Κινέζοι…

Qoros 3 Sedan. Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2013. Είδες οι Κινέζοι…

Πριν μερικά χρόνια, τα αυτοκίνητα Made in China, μόλις και μετά βίας κατάφερναν να εξασφαλίσουν 1 ή 2 αστέρια στα τεστ ασφαλείας του Euro NCAP. Το Qoros 3 Sedan όμως, δείχνει τους νέους δρόμους στους οποίους κινείται η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού αναδείχθηκε το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2013 από το Euro NCAP

Αν ήταν να συζητήσουμε για την ασφάλεια των αυτοκινήτων,  οι πρώτες μάρκες που θα σας έρχονταν στο μυαλό θα ήταν η Volvo, η BMW ή η  Mercedes. Θα εκπλαγείτε λοιπόν αν μάθετε ότι ένα αυτοκίνητα από την Κίνα, από μια σχεδόν άγνωστη -και καινούργια συνάμα- φίρμα, την Qoros Auto, είναι το κορυφαίο σε ασφάλεια για το 2013.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε πρόσφατα στο προσκήνιο το Qoros 3 , ένα sedan που κατάφερε να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία για το 2013 στο πρόγραμμα προστασίας ενηλίκων επιβατών Euro NCAP, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο .

 

Είναι λοιπόν αρκετά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένα κινέζικο αυτοκίνητο έχει τέτοια εξαιρετικά αποτελέσματα στη δοκιμή πρόσκρουσης του Euro NCAP και αναδεικνύεται το ασφαλέστερο στην κατηγορία του (Small Family ). Ο κλωβός επιβατών του οχήματος αποδείχθηκε ότι είναι ” εξαιρετικά ισχυρός ” και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές πρόσκρουσης .

Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο επίτευγμα για την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, αφού το συγκεκριμένο είναι το πρώτο όχημα που κατασκευάζεται στην Κίνα παίρνει 5 αστέρια στο Euro NCAP.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα