QUIZ: Το ‘βλεπες; Τράκαρες;

QUIZ: Το ‘βλεπες; Τράκαρες;
Ζευγάρι στέκεται στο δρόμο την ώρα που η οδική βοήθεια παίρνει το αμάξι τους 123rf.com

Πόσο καλά γνωρίζεις τις ασφάλειες των αυτοκινήτων και τα περιστατικά στους δρόμους της Ελλάδας;

Ποια είναι τα τρία βασικά στοιχεία που ελέγχεις πριν αγοράσεις ασφάλεια για το αυτοκίνητό σου; Μα φυσικά η τιμή, οι καλύψεις της, αλλά και ο χρόνος εξυπηρέτησής σου. Ωραία ως εδώ. Έχεις όμως εικόνα, τι μπορεί να συμβεί επιλέγοντας μια λάθος ασφάλεια;

Κάνε το κουίζ που ετοιμάσαμε σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου και τα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους της χώρας μας και ας συζητήσουμε μετά τα υπόλοιπα.

Λοιπόν, τα ήξερες;


H αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα του κουίζ δεν έχει και τόση σημασία. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, όμως, είναι πως για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως αν γίνει κάτι στο δρόμο, πρέπει να εμπιστευτείς την καλύτερη ασφάλεια.

Η Hellas Direct είναι πολύ γρήγορη, εύκολη και απλή στις διαδικασίες της – όλα γίνονται online – και πολύ αποτελεσματική στις αποζημιώσεις που κάνει. Είναι η μοναδική ασφαλιστική που κάνει την καταγραφή ζημιών τηλεφωνικά για να μπορεί να αποζημιώνει πολύ γρήγορα. Μπορείς να μπεις εδώ και με την πινακίδα σου να δεις την τιμή για τα 3 προγράμματα καλύψεων που διαθέτει..

Είναι πλέον καιρός να κάνεις μια σωστή επιλογή για σένα και το αμάξι σου. Η ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε. Εσύ;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα