Σαλόνι Γενεύης. Παγκόσμια πρώτη για την Alfa Romeo 4C Spider

Σαλόνι Γενεύης. Παγκόσμια πρώτη για την Alfa Romeo 4C Spider

Το μυστήριο λύθηκε. Το μεγάλο νέο για την Alfa Romeo στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το ντεμπούτο της 4C Spider , μια μελέτη για την ανοικτή έκδοση του κουπέ 4C , που θα βγεί στην παραγωγή το 2015.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το αυτοκίνητο που επιδεικνύεται στη Γενεύη είναι το αποκλειστικό γυαλιστερό λευκό χρώμα με τριπλής επίστρωσης , που χαρίζει βάθος και ομορφιά με τους ιριδισμούς του , ενώ διαμορφώνει το αυτοκίνητο , τονίζοντας τις καμπύλες του .

 

Γνήσια ιταλική κομψότητα προσφέρει και το « δαχτυλίδι » από ανθρακονήματα στο παρμπρίζ το οποίο παίζει διπλό ρόλο , αυτόν της ενίσχυσης της ακαμψίας και αυτόν της βελτίωσης τηςαεροδυναμικής .

 

Εσωτερικός σχεδιασμός

Το σχεδιασμό στο εσωτερικό και τα υλικά που επιλέχθηκαν βρίσκονται όλα στην κατεύθυνση της προσφοράς της κορυφαίας οδηγικής απόλαυσης . Συγκεκριμένα , τα στοιχεία από ανθρακονήματα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως και χρησιμοποιούνται για να κάνουν την κεντρική κονσόλα άμεσα ορατή , η οποία έχει αφεθεί σε κοινή θέα για να τονίσει την αίσθηση της μοναδικότητας , της τεχνολογικής υπεροχής και του ελαφρού βάρους . Επιπρόσθετα , η δερμάτινη επένδυση και οι γνήσια ιταλικές λεπτομέρειες προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση στον οδηγό του αυτοκινήτου .

Εξαιρετικές επιδόσεις από το νέο 4κύλινδρο 1750 Turbo και το Alfa TCT

Η μονάδα παραγωγής ισχύος της κουπέ έκδοσης χρησιμοποιείται κι εδώ : είναι ο νέος 4κύλινδρος 1750 Turbo με το καινοτόμο αλουμινένιο μπλοκ – που επιτρέπει να μειωθεί το βάρος κατά 22 κιλά . Ο Turbo 1750 συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT . Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με τα ” paddles αλλαγής ταχυτήτων ” που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι .

Με αυτό τον εξοπλισμό , η avant- premiere της Alfa Romeo 4C Spider εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και εκπληκτική αίσθηση : 0-100 χλμ / ώρα σε 4,5 ” , τελική ταχύτητα 250 χλμ / ώρα .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα