Σαλόνι Γενεύης. To targa-crossover της VW λέγεται T – Roc Concept

Σαλόνι Γενεύης. To targa-crossover της VW λέγεται T – Roc Concept

Το αντίπαλο δέος για το Nissan Juke αλλά και το Renault Captur , φιλοδοξεί να γίνει το νέο T - Roc Concept της VW. Ένα ανοικτό, κουπέ crossover μοντέλο το οποίο ενδεχομένως να μπει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του 2015.

Το T – ROC είναι ένα τρίθυρο κουπέ crossover βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό μπλε – Splash μεταλλικό χρώμα, με τρισδιάστατη μάσκα , προβολείς LED και LED φώτα ημέρας . Το crossover διαθέτει επίσης μυώδεις θόλους των τροχών και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών . Ωστόσο , το πραγματικό κλου είναι η δύο τεμαχίων αποσπώμενη οροφή που μπορεί να αποθηκευτεί στο χώρο αποσκευών .

 

Το εσωτερικό έρχεται όμορφα εξοπλισμένο με δερμάτινη ταπετσαρία , μπλε – Splash μεταλλικό τελειώματα και μια 12,3 ιντσών οθόνη στο κέντρο του ταμπλό . Το μοντέλο έχει επίσης χωριστά αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα , ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου του κλιματισμού και πολλά ακόμη.

 

Η ισχύς παρέχεται από έναν 2.0 – λίτρων TDI τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 184 HP και 380 Nm ροπής . Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα -αυτόματο, διπλού συμπλέκτη- DSG επτά ταχυτήτων κιβώτιο και σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς (4MOTION all-wheel drive).

 

Με αυτά τα μηχανικά μέρη, το βάρους 1.420 κιλών crossover  επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα και φτάνει  τελική ταχύτητα 210 χλμ/ώρα ) . Όσον αφορά την μικτή κατανάλωση καυσίμων , είναι στα 4,9 λίτρα στα 100 χλμ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα