Σε αναμονή για την BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe

Σε αναμονή για την BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe

H BMW ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρουσιάσει το Concept Gran Coupe Lusso, το οποίο εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο ιταλικό οίκο σχεδιασμού και ντιζάιν, τον Pininfarina. Κρίνοντας από τα teaser που έδωσε η βαυαρική φίρμα στην δημοσιότητα, το νέο Concept πρέπει να είναι εντυπωσιακό.

Το teaser που κυκλοφόρησε, η BMW για την  Pininfarina Gran Coupe Lusso, δείχνει επίσης ότι το αυτοκίνητο φαίνεται να βασίζεται στη νέα Σειρά 6. Η BMW σχεδιάζει να παρουσιάσει το νέο δημιούργημά της που εξελίχθηκε μαζί με τον  Pininfarina στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013.

Το Gran Coupe Lusso είναι το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας συνεργασίας μεταξύ της BMW και του Pininfarina. Ακριβώς όπως περσινή Zagato Coupe, η Pininfarina Gran Coupe Lusso αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα της BMW και δείχνει τη νέα προσέγγιση που θα έχει η φίρμα στο styling.

Προφανώς, η BMW δοκιμάζει νέες προσεγγίσεις για το σχεδιασμό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ψάχνει για μια νέα σχεδιαστική γλώσσα. Η BMW Pininfarina Gran Coupe Lusso είναι ένα one-off μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V12. Ακόμα κι αν η BMW δεν είχε αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το κινητήρα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα 6.0-λίτρων twin turbo που αναπτύσσεται πάνω από 540 ίππους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα