Smart ForTwo. Ερωτηματικό αν θα το δούμε στο Παρίσι – Ντακάρ

Smart ForTwo. Ερωτηματικό αν θα το δούμε στο Παρίσι – Ντακάρ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Smart ForTwo, το οποίο φιλοξενεί μόνο έναν επιβάτη, τον οδηγό, είναι έτοιμο για τον αγώνα αντοχής Παρίσι - Ντακάρ, όμως, ο Ισπανός οδηγός δεν έχει βρει ακόμη χορηγούς!

Το Smart ForTwo είναι ένα πολύ συνηθισμένα  αυτοκίνητα που μπορεί κάποιος να συναντήσει στους δρόμους της Ευρώπης, ενώ δεν είναι σπάνιες οι φορές που θα το δείτε τροποιημένο.

Ωστόσο, η θέα ενός Smart ForTwo τροποιημένου για να λάβει μέρος στον κρουφαίο αγώνα αντοχής οχημάτων, το ράλι Παρίσι -Ντακάρ, δεν είναι κάτι που θα δει κάποιος εύκολα.

Υπάρχει όμως και αυτό το Smart. Πίσω από την τροποποίησή του κρύβεται ένας Ισπανός, ο Jose Luis Alvarez.  Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο αφορούν στις αναρτήσεις, το αυξημένος εμπρός μετατρόχιο και τον κινητήρα ο οποίος είναι δικύλινδρος 900 κ.ε. και υποστηρίζεται από ένα σειριακό κιβώτιο το οποίο μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Μπορεί πάντως ο Jose Luis Alvarez να έχει έτοιμο το αυτοκίνητο, μέχρι στιγμής όμως είναι αμφίβολο αν θα λάβει μέρος στον αγώνα (5 – 10 Ιανουαρίου, στην Νότιο Αμερική (συγκεκριμένα σε Χιλή, Περού και Αργεντινή), μιάς και δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες χορηγίες ώστε να βγάλει τα έξοδά του.

Θα είναι μεγάλη πρόκληση για τον Ισπανό η συμμετοχή με ένα τέτοιο όχημα στο Παρίσι – Ντακάρ και βεβαίως θα εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, εφόσον συμμετάσχει, αν τελικώς θα καταφέρει να τερματίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα