Στην Αργεντινή. Ταξίδι με λεωφορείο, σε μια άλλη εποχή

Στην Αργεντινή. Ταξίδι με λεωφορείο, σε μια άλλη εποχή

Όλα τα ταξίδια για το ειδικά διαμορφωμένο Mercedes του 1966, ξεκινάνε από το San Carlow de Bariloche, στην Παταγονία και υπόσχονται να κάνουν το όνειρο, πραγματικότητα.

Παλιά, όταν ήσαστε παιδιά και ταξιδεύατε με το σχολικό λεωφορείο με τους συμμαθητές σας είχατε ποτέ φανταστεί κάτι να άλλαζε και η απλή εκδρομή σας να κατέληγε σε ένα μακρύ οδικό ταξίδι;

 

Ε΄, λοιπόν τώρα, το «La Chanchita»,  μία δημιουργία ενός ζευγαριού Αργεντινών οι οποίοι βρήκαν και ανακαίνισαν ένα σχολικό λεωφορείο μάρκας Mercedes-Benz του 1966, έρχεται να κάνει εκείνο το όνειρο, παραγματικότητα. Το όχημα αυτό νοικιάζεται στην Νότιο Αμερική για road trips.

 

Εξωτερικά μπορεί να μοιάζει λίγο… τρομακτικό και εξαιρετικά απλό, αλλά από την στιγμή που θα περάσεις στο εσωτερικό, αλλάζεις αμέσως άποψη. Μπορεί να φιλοξενήσει  5 επιβάτες και τους εξασφαλίζει έναν άνετο ύπνο, νερό, ηλεκτρικό, μία μικρή κουζίνα με ξύλινο φούρνο.

 

Η ομορφιά του συγκεκριμένου οχήματος δεν έχει να κάνει μόνο με τις ανέσεις του. Το εσωτερικό του είναι ξύλινο, πράγμα που του δίνει έναν αρκετά μποέμ χαρακτήρα, σαν να ταξιδεύεις σε ένα ρομαντικό κινούμενο δεντρόσπιτο. 

 

Η ιδέα για την κατασκευή του οχήματος αυτού ήταν η έλλειψη οργάνωσης που υπάρχει, όσον αφορά το θέμα μεταφοράς και διαμονής ενός τουρίστα, στην Νότιο Αμερική. Ένα εμπόδιο, το οποίο το συγκεκριμένο σχολικό λεωφορείο του 1966 ίσως το ξεπεράσει.

 

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, όλα τα ταξίδια ξεκινάνε από το San Carlow de Bariloche στην Παταγονία και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν παραλαβή από το αεροδρόμιο ή από στάση λεωφορείου στο San Carlos de Bariloche.

 

Όσον αφορά τις τιμές θα πρέπει αν επικοινωνήσετε με τους ντόπιους για να μάθετε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα