Subaru WRX Concept. Είναι …ξεδιάντροπα επιθετικό

Subaru WRX Concept. Είναι …ξεδιάντροπα επιθετικό
Η Subaru αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο Concept WRX

Όπως και να το κάνουμε, το όνομα της Subaru το έχουμε συνδέσει με τα αγωνιστικών προδιαγραφών μοντέλα. Τελευταίο της δημιούργημα το WRX Concept. Με μια κουβέντα; Απλώς εντυπωσιακό.

Η Subaru αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο Concept WRX, το οποίο αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, τον προάγγελο για την μελλοντική έκδοση του Impreza WRX. Το οποίο, νέο Impreza, θα είναι ένα σπορ σεντάν 4θυρο μοντέλο.

Πρέπει να πούμε ότι το Subaru WRX Concept φαίνεται ξεδιάντροπα επιθετικό. Αν το Impreza WRX είναι τόσο επιθετικό, φανταστείτε πως θα είναι το μελλοντικό WRX STI. Ακόμα κι αν h Subaru δεν το αναφέρει, το μελλοντικό WRX θα έχει πιθανώς ένα 2.5-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και ένα all-wheel-drive σύστημα, που θα μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Η Subaru επισημαίνει επίσης ότι το μελλοντικό WRX πρόκειται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια χειρισμού χάρις στο βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, καθώς και το νέο πλαίσιο.

Το Subaru WRX Concept έρχεται με οροφή από ανθρακονήματα, κάτι που σημαίνει μικρότερο βάρος αλλά και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το νέο WRC είναι χαμηλότερο και πλατύτερο από το σημερινό sedan Impreza WRX, και διαθέτει με μια νέα εμπρός μάσκα και έναν αεραγωγό στο καπό, καθώς και ένα νέο χρώμα.

Το πρωτότυπο μοντέλο έχει μήκος  4.521 χιλιοστά,  1.889 χιλ.  πλάτος και 1.389 χιλ. ύψος. Οι συγκεκριμένες διαστάσεις δείχνουν ότι είναι κατά τι μικρότερο σε μήκος και ύψος από το σημερινό Impreza sedan.

Το Subaru WRX Concept διαθέτει  LED προβολείς καθώς και πίσω φώτα LED. Υπάρχουν, επίσης, υψηλής απόδοσης φρένα με αεριζόμενους δίσκους, ένας τεράστιος διαχύτης πίσω και τέσσερις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα