Τα λάστιχα πήραν φωτιά – Υπέρτατη κόντρα: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R

Τα λάστιχα πήραν φωτιά – Υπέρτατη κόντρα: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R

Για την Bugatti Veyron δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια. Ούτε για το Nissan GT-R. Τι συμβαίνει όμως όταν τα δύο supercars βρίσκονται δίπλα -δίπλα, είτε στην πίστα ενός αεροδρομίου , είτε σε ένα από τους κεντρικούς δρόμους της Μόσχας; (Vids)

To βίντεο που βλέπετε επάνω γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του εαρινού event στο αεροδρόμιο Weeze στη Γερμανία. Μας δείχνει δύο βελτιωμένες εκδόσεις των δύο supercar σε μια κόντρα που αν μη τι άλλο μας ξαφνιάζει.

Το GT-R έχει ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης Switzer P800, ένα ενισχυμένο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα εξάτμισης Akrapovic. Λέγεται ότι το αυτοκίνητο βγάζει στο δρόμο τουλάχιστον 800 ίππους.

Η Veyron έχει βελτιωθεί από την Mansory και διαθέται ένα τροποποιημένο σύστημα εξάτμισης και άγνωστη ιπποδύναμη. Πριν την συγκεκριμένη μάχη, η Mansory Bugatti Veyron είχε νικήσει εύκολα μια απλή (;;;) Veyron.

Στους δρόμους της Μόσχας

Πρέπει να το λέει οι καρδιά αυτών των τύπων από τη Ρωσία. Σταμάτησαν σε έναν μεγάλο δρόμο, μπλακάρισαν την κυκλοφορία και έδωσαν τον αγώνα τους για τα 0-300 χλμ./ώρα.!

Σε αυτό το βίντεο δύο τροποποιημένα P800 Nissan GT-R, κοντραρίσθηκαν με μια Bugatti Veyron. Στο ξεκίνημα τα δύο GT-R έφυγαν καλύτερα όμως στο τέλος η Bugatti ήταν αυτή που πήρε κεφάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα