Τελευταίες δοκιμές για το νέο μέλος της Jaguar, το crossover F-Pace

Τελευταίες δοκιμές για το νέο μέλος της Jaguar, το crossover F-Pace

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινούργιου F-Pace της Jaguar θα γίνει τον Σεπτέμβρη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα διατεθεί για πώληση το 2016.

Πρόκειται για το πρώτο crossover  της εταιρείας και οι φωτογραφίες του εντυπωσιάζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει τρίλιτρο V6 κινητήρα με απόδοση 250 ίππους.

Το F-Pave θα είναι στην ίδια κατηγορία με την Porsche Macan και την BMW X4 ενώ οι ιθύνοντες της βρετανικής φίρμας ευελπιστούν σε πωλήσεις που θα φτάσουν τα 200 χιλιάδες αυτοκίνητα το χρόνο.

Αυτόν τον καιρό γίνονται  δοκιμές του F-Pace, σε ανώμαλο ορεινό έδαφος αλλά και σε συνηθισμένες καιρικές συνθήκες ζέστης και κρύου.

Η βρετανική φίρμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα, ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά άλλα δύο crossover μοντέλα μέχρι το 2020. Ένα μεγαλύτερο, το J-Pace και το μικρότερο E-Pace.

Το τελευταίο αναμένεται να κατασκευάζεται στην Αυστρία σε ένα εργοστάσιο στο Γκράτς μετά από συμφωνία που υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της Jaguar με της Magna Steyr. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα