Το 2018 θα βγει στην αγορά το crossover της Lamborghini

Το 2018 θα βγει στην αγορά το crossover της Lamborghini

H Lamborghini ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή της να προχωρήσει στην κατασκευή ενός crossover μοντέλου, το οποίο θα βασιστεί στο πρωτότυπο Urus.

Το crossover της Lamborghini θα βασίζεται στο πρωτότυπο Urus, θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της φίρμας που βρίσκεται στην περιοχή Sant’Agata Bolognese στην Ιταλία και οι βασικές αγορές στις οποίες θα απευθυνθεί είναι αυτές της Κίνας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Βρετανίας και φυσικά της Μέσης Ανατολής.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει το 2018 και η εταιρεία υπολογίζει ότι θα πουλάει 3.000 κομμάτια ετησίως.

Για να προχωρήσει η παραγωγή, ο όμιλος VW-Audi στον οποίο ανήκει και η Lamborghini θα επενδύσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή νέων αποθηκών, μιας νέας γραμμή παραγωγής και για τη διεύρυνση του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, ο Stephan Winkelmann δήλωσε: «Αυτή είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για όλους στην Lamborghini. Η παραγωγή ενός τρίτου μοντέλου υποστηρίζει τη σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας και σηματοδοτεί για μας την απαρχή μιας νέας εποχής. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα