Το ανανεωμένο VW Polo έρχεται την άνοιξη στην αγορά

Το ανανεωμένο VW Polo έρχεται την άνοιξη στην αγορά

Από την άνοιξη θα ξεκινήσει η διάθεση στην αγορά του ανανεωμένου VW Polo. Οι εξωτερικές αλλαγές είναι διακριτικές ενώ στις σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνονται οι νέοι κινητήρες και οι καινούργιες τεχνολογίες.

Οι εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρες που διαθέτει μια γραμμή χρωμίου που χωρίζει τα φώτα ομίχλης εμπρός και ένα ευρύτερο χώρο για την πινακίδα στο πίσω μέρος.

Το ανανεωμένο VW Polo θα διαθέτει προαιρετικά προβολείς LED , ενώ τα πίσω φώτα διατηρούν το σχήμα τους, αλλά διαθέτουν διαφορετική εσωτερική διακόσμηση . Τέλος , πέντε νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα .

Στο εσωτερικό , το ανανεωμένο Polo διαθέτει ανασχεδιασμένο σαλόνι και ένα νέο τιμόνι. Επίσης η κεντρική κονσόλα, η οποία αποπνέει επίσης άνεμο ανανέωσης, διαθέτει νέα στοιχεία ελέγχου της θέρμανσης και του εξαερισμού .

Η VW αναφέρει ότι τις πιο σημαντικές αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας, το ανανεωμένο Polo τι έχει δανειστεί από το μεγαλύτερο VW Golf. Μεταξύ των συστημάτων περιλαμβάνονται το Automatic Post- Collision Braking System, που προσφέρεται στο πακέτο του στάνταρ εξοπλισμού.

Μεγάλες αλλαγές υπάρχουν στον τομέα των κινητήρων με νέους EU6 που είναι κατά 21% πιο οικονομικοί. Η VW θα εισάγει δύο νέα 3 – κύλινδρα σύνολα 1.4 – λίτρων diesel με  75PS και 90PS,  που θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες μονάδες TDI 1.2 – λίτρων και 1.6 – λίτρων που υπάρχουν στο σημερινό μοντέλο .

Οι μονάδες βενζίνης περιλαμβάνουν δύο νέους κινητήρες 1.0 -λίτρων MPI με  60 PS και 75PS  που αντικαθιστούν τις μονάδες του τρέχοντος μοντέλου 1.2 – λίτρων MPI . Οι δύο 1.2 – λίτρων TSI με  90PS και  105PS  θα διατηρηθούν , όπως και ο 1.4 – λίτρων TSI με μονάδα απενεργοποιήσεις κύλινδρο ( ACT ) . Ο τελευταίος θα διαθέτει μια αυξημένη κατά 10 ίππους ιπποδύναμη, η οποία θα στάνει τα 150 άλογα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα