Το κουπέ που εξελίσσουν από κοινού η BMW και η Toyota

Το κουπέ που εξελίσσουν από κοινού η BMW και η Toyota

Ένα πολυαναμενόμενο μοντέλο στην παγκόσμια αγορά είναι αυτό με το οποίο εγκαινιάζουν την συνεργασία τους BMW και Toyota. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φήμες για την εικόνα που θα έχει.

Το σπορ αυτοκίνητο που αναπτύσσουν από κοινού η BMW και η Toyota όλο και πλησιάζει στην παραγωγή κι έτσι γίνονται εικασίες για την εμφάνιση του, όπως αυτή που δημοσιεύει η ιστοσελίδα worldcarfuns.

Αναμένεται να είναι διάδοχος της Z4 ενώ οι πληροφορίες θέλουν να  είναι ένα κομψό κουπέ με επιθετικό εμπρός μέρος που θα πλαισιώνεται από προβολείς sweptback. Προχωρώντας ακόμα πιο πίσω διακρίνουμε ένα μακρύ καπό και ένα τολμηρό παρ μπριζ.

Η BMW και η Toyota δεν έχουν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά προηγούμενα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το μοντέλο να χρησιμοποιεί ανθρακονήματα όπως το i3 και το i8. Φήμες λένε ότι θα αποφευχθεί η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή και στη θέση της θα χρησιμοποιηθεί μία μαλακή οροφή. Ίσως μάλιστα το ίδιο μοντέλο να έχει και κουπέ έκδοση.

Μηχανικά, επίσης οι λεπτομέρειες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες αλλά το αυτοκίνητο θα μπορούσε να διαθέτει έναν 2λιτρο τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα με ιπποδύναμη 190, 245 και 270 αλόγων. Υπάρχει η περίπτωση ύπαρξης μίας Z5 Μ η οποία θα χρησιμοποιεί έναν τούρμπο εξακύλινδρο κινητήρα 425 αλόγων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα