To μονοθέσιο της Red Bull κόντρα στο μαχητικό τζετ F-18 Hornet

To μονοθέσιο της Red Bull κόντρα στο μαχητικό τζετ F-18 Hornet

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που προέρχεται από την φόρμουλα 1 κουβαλώντας στην πλάτη του τον τίτλο του πρωταθλητή βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα μαχητικό αεροσκάφος F - 18 Hornet της Βασιλής Αεροπορίας της Αυστραλίας. Στο τιμόνι της Red Bull ο Ντάνιελ Ρικιάρντο

Λίγα αυτοκίνητα μπορούν να συγκριθούν με ένα αγωνιστικό μονοθέσιο που προέρχεται από τον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1 και φυσικά να ανταγωνιστούν με αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες, σε στρατιωτική αεροπορική βάση κοντά στην Μελβούρνη, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Red Bull ανταγωνιζόμενος ένα μαχητικό αεροπλάνο της αυστραλιανής αεροπορίας. Έτσι, η πρωταθλήτρια ομάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 έδωσε έναν πανηγυρικό τόνο ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της φόρμουλα 1 (την Κυριακή, με το αυστραλιανό γκραν πρι).

 

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο εκκίνησε εντυπωσιακά και ήταν πιο γρήγορο στα πρώτα μέτρα από το F – 18 Hornet. Αλλά εκεί και πέρα με τους δύο τεράστιας δύναμης κινητήρες του σε πλήρη ισχύ το  Hornet όρμησε μπροστά φτάνοντας στα σύνεφα.

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν του Ρικιάρντο στην Red Bull. Ο 24χρονος οδηγός αντικαθιστά τον Αυστραλό Μαρκ Γουέμπερ στην ομάδα, στην οποία ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ είναι το πρώτο …βιολί. 

 

Πάντως, για το 2014, το μέλλον των Red Bull προδιαγράφεται δυσοίωνο αφού τα μονοθέσια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί με κορυφαίο αυτό της υπερθέρμανσης του κινητήρα της Renault

Πηγή. http://www.dailymail.co.uk/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα