Το μοντέλο M μπορεί στο μέλλον να γίνει η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα

Το μοντέλο M μπορεί στο μέλλον να γίνει η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα

Πανέμορφος και εντυπωσιακός σχεδιασμός, για την M της Tesla, αλλά, μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι παραπάνω από μια δημιουργία του περίφημου photoshop.

Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι το δίτροχο μοντέλο Μ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά  ούτε έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

 

Παρ’ όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει …φωτιά με στόχο να πειστεί η εταιρεία Τesla CEO και ειδικότερα το αφεντικό της, ο Έλον Μουσκ, να κάνουν πραγματικότητα αυτό το project.

Το ηλεκτρικό superbike Μ είναι σχεδιασμένο μέχρι τώρα μόνο στο Photoshop από τον Jans Slapins που κατοικεί στο Λονδίνο.

O σκελετός είναι από αλουμίνιο με τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία 150kWh (η οποία φορτίζεται από laptop) και δίνει ενέργεια στον ηλεκτρικό κινητήρα που βρίσκεται στον πίσω τροχό.

 

Η μοτοσικλέτα θα ζυγίζει γύρω στα 230 κιλά και ο οδηγός θα έχει τη δυνατότητα 4 ρυθμίσεων της λειτουργίας της: Race, Cruise, Standard και Εco.

Ακόμη, το εντυπωσιακό δίτροχο έχει χώρο για αποθήκευση μικρής βαλίτσας αλλά και χώρο αποθήκευσης του κράνους. Επίσης θέση για φόρτιση του τηλεφώνου και του laptop. Δεν θα είναι μόνο γρήγορη, πρακτική αλλά και στον σχεδιασμό …κούκλα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα