Το νέο ιταλικό supercar Icona Vulcano φωτογραφημένο από ψηλά

Το νέο ιταλικό supercar Icona Vulcano φωτογραφημένο από ψηλά
H πρώτη φωτογραφία που έδειχνε ολόκληρο το Vulcano

Είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στο Σαλόνι της Σαγκάη. Και η ιταλική εταιρία Icona φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το Volcano σχεδόν με το σταγονόμετρο!

Παίζει με τα νεύρα μας η ιταλική φίρμα Icona η οποία διαρρέει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που αφορούν στο δημιούργημά της, το supercar Volcano, κομμάτι -κομμάτι. Μόλις πριν λίγες ώρες έδωσε την πρώτη ολόκληρη φωτογραφία, η οποία αποτυπώνει το αυτοκίνητο από ψηλά, χωρίς όμως και πάλι να αποκαλύπτει πλήρως το supercar.

Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα του Vulcano supercar, που χτίστηκε από την ιταλική εταιρία Icona. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πάρει την αίσθηση του μέτρου, και να κάνει παρατηρήσεις σχετικά με το σχεδιασμό του, όμως η πρώτη γεύση μας λέει ότι μοιάζει λίγο σαν ένα Lexus LF-A. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε για το ντεμπούτο στη Σαγκάη για να κάνουμε ακριβείς παρατηρήσεις.

Εκτός από το αναμενόμενο όμορφο styling, άλλος στόχος της Icona είναι να επιδείξει τον υβριδικό κινητήρα του Volcano. Αναφέρει λοιπόν ότι είναι τοποθετημένος στο εμπρός μέρος, είναι V12 και με την βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα η μέγιστη ισχύς του φθάνει τους 900 ίππους. Η τελική ταχύτητα θα είναι περίπου 350 χλμ./ώρα ενώ για τα επιταχύνει το όχημα από τα 0 στα 200 χλμ./ώρα α χρειάζεται λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα