Το νέο Mazda MX-5, καμουφλαρισμένο σε δρόμο στην Ιαπωνία

Το νέο Mazda MX-5, καμουφλαρισμένο σε δρόμο στην Ιαπωνία

Αποτελεί, ίσως, ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα της παγκόσμιας αγοράς. Έτσι, όταν το συναντά κάποιος, ακόμη και αν είναι καμουφλαρισμένο, αποτελεί είδηση.

Έως σήμερα η Mazda με παίζει το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα, με τους φωτογράφους που αναζητούν επίμονα μια κατασκοπευτική φωτογραφία του νέου Miata / MX-5 . Όλα αυτά μέχρι πριν λίγα 24ώρα, οπότε έκανε την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο δοκιμών, στους δρόμους της Ιαπωνίας.

Η Mazda έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι το νέο MX-5 δεν θα μοιάζει με τίποτα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο μοντέλο, και οι φωτογραφίες έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Πρώτα από όλα υπάρχει το μέγεθος του αυτοκινήτου, το οποίο δείχνει να είναι μικρότερο από το σημερινό μοντέλο.

Επιπλέον, φαίνονται οι στρογγυλές και καμπύλες φόρμες που ακολουθούνται στη σχεδίαση του νέου μοντέλου, ενώ η ειρωνεία είναι πως ο φωτογράφος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια εικόνα από το εμπρός μέρος, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε αν η Mazda υιοθετεί την ίδια μάσκα όπως στα υπόλοιπα μοντέλα της.

Έτσι, θα περιμένουμε μέχρι την  4η  Σεπτεμβρίου οπότε και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου.

Προς το παρόν πάντως, δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τους κινητήρες αλλά και τα συστήματα μετάδοσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα