Το Nissan GT-R που έρχεται από τα πλατό της κινηματογραφικής ταινίας Elysium

Το Nissan GT-R που έρχεται από τα πλατό της κινηματογραφικής ταινίας Elysium

To Nissan GT-R είναι ένα αυτοκίνητο που ασκεί γοητεία. Ακόμη και όταν το βλέπεις ταλαιπωρημένο στο... έτος 2154 στην κινηματογραφική ταινία Elysium.

Τώρα, το GT-R, έτσι όπως ήταν, όταν περιπλανιόταν στο φουτουριστικό φιλμ, «γυρίζει» στις εκθέσεις διαφόρων ντίλερς της Nissan στη Βόρειο Αμερική, και, όπως και να το κάνουμε, αποτελεί μεγάλη ατραξιόν.

 

Το αυτοκίνητο που έχει διαμορφωθεί από την SR Auto Group με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά, έχει ακόμη τα …σημάδια της μάχης και αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα από τη μια της ομορφιάς και από την άλλη του κτήνους.

Εμείς μένουμε στις φωτογραφίες, ελπίζοντας ίσως, κάποια μέρα να το δούμε και στην Ελλάδα.

Για όσους δεν έχετε δει την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Τζόντι Φόστερ και ο Μάτ Ντέϊμον, να σας πούμε ότι διαδραματίζεται στο 2154, όταν  ο πλανήτης Γη είναι κατεστραμμένος, με τους πλούσιους κατοίκους να έχουν μετακομίσει στον υπερπολυτελή διαστημικό σταθμό Elysium. Ο πρώην κατάδικος Μαξ μολύνεται από ραδιενέργεια στο εργοστάσιο όπου δουλεύει κι έχει μόλις πέντε ημέρες στη διάθεσή του για να μπει παράνομα στο Elysium και να θεραπευτεί. Για να τα καταφέρει, του είναι απαραίτητη η βοήθεια του παλιού του «εργοδότη» Σπάιντερ, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται αναπάντεχα στη ζωή του και μια παιδική του φίλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα