Το ταπεινό Dacia Duster βγάζει από τα δύσκολα μια Porsche Macan

Το ταπεινό Dacia Duster βγάζει από τα δύσκολα μια Porsche Macan

Ότι χειρότερο για την Porsche , ότι καλύτερο για τηνDacia. Μια Porsche Macan κόλλησε στην έρημο του Μαρόκο κατά την διάρκεια δημοσιογραφικής παρουσίασης και τελικά χρειάσθηκε η βοήθεια από ένα Dacia Duster προκειμένου το γερμανικό πανάκριβο SUV να επανέλθει στο δρόμο.

Συγκρίνοντας το ταπεινό Dacia Duster με την premium Porsche Macan, θα λέγαμε ότι είναι δύο οχήματα που βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση. Όταν όμως έρχεται η στιγμή για να κινηθείς εκτός δρόμου, ούτε ο όγκος, ούτε η αξία κρίσης ενός αυτοκινήτου «μετρούν».

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στον Τύπο της Macan, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο, το μικρό SUV της Porsche στο Μαρόκο κόλλησε σε μια εκτός δρόμου διαδρομή αλλά η κατάσταση διορθώθηκε με την παρέμβαση του ρουμάνικου Dacia Duster.

Η baby Cayenne ακολούθησε στη συνέχεια την πορεία της εκτός δρόμου, όμως, την επόμενη φορά που η Porsche θα κάνει τέτοιες εκδηλώσεις καλό θα είναι να έχει ένα ακόμη αυτοκίνητο διαθέσιμο ώστε να μην χρειάζεται ένα Duster για να την βγάλει από δυσάρεστες καταστάσει.

 

Βεβαίως, την πλειοψηφία των αγοραστών της Macan, λίγο την ενδιαφέρουν οι δυνατότητές της εκτός δρόμου, αφού ουσιαστικά θα την αγοράσει για την άσφαλτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα