To Trion Nemesis είναι το αμερικάνικο supercar των 2.000 ίππων

To Trion Nemesis είναι το αμερικάνικο supercar των 2.000 ίππων

Η άγνωστη στο ευρύ κοινό αμερικάνικη εταιρία Trion SuperCars (TSC), ανακοίνωσε την κατασκευή ενός supercar που θα έχει την ονομασία Nemesis και με αυτό στοχεύει να πάρει όλα τα πρωτεία από την Bugatti Veyron αλλά και το Koenigsegg One:1.

Η αμερικανική εταιρεία είναι εγκατεστημένη στην Καλιφόρνια και επί του παρόντος η κατασκευή του supercar βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Από τα λίγα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά, είναι ότι θα κινείται από έναν V8 twin-turbo κινητήρα με απόδοση περισσοτέρων από 2.000 ίππους.

 

Η  Trion SuperCars αναφέρει στο δελτίο τύπου του οχήματος ότι αυτό θα έχει περισσότερη ιπποδύναμη τόσο από την Bugatti Veyron όσο και από το Koenigsegg One : 1 .

Το σασί θα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα όπως επίσης και το αμάξωμα ενώ πολλά κομμάτια θα είναι από κράματα ινκονέλ . Η δύναμη θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου σεριακού κιβωτίου ταχυτήτων το οποίο θα επιτρέπει στο Nemesis να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 και να πιάνει τελική ταχύτητα πάνω από  450 χλμ/ώρα .

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αρχικό πρωτότυπο της εταιρίας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του Απρίλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα