TomTom “GO”. Συνεχής ενημέρωση για γρήγορες μετακινήσεις

TomTom “GO”. Συνεχής ενημέρωση για γρήγορες μετακινήσεις

Η TomTom έχει στα σκαριά μια νέα επανασχεδιασμένη φορητή συσκευή πλοήγησης (PND), που δίνει στους οδηγούς την δυνατότητα να έχουν τον πλήρη έλεγχο στις μετακινήσεις τους προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.

Στο μέλλον, οι οδηγοί θα γνωρίζουν, με σιγουριά, τον πιο γρήγορο τρόπο για την μετακίνησή τους στην εργασία ή το σπίτι τους. Το παγκόσμιας κλάσης σύστημα πλοήγησης  TomTom θα παρέχει μια νέα υπηρεσία, την ΕΤΑ (Εκτιμώμενος Χρόνος Άφιξης) με συγκρίσεις για τις συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους την συγκεκριμένη στιγμή και την λήψη αποφάσεων κατά την καθημερινή μετακίνηση.

Το νέο μοντέλο GO έρχεται με διαδραστικό χάρτη,  και χαρακτηριστικά 3D Maps για να προσφέρει στους οδηγούς να τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες.

Οι περισσότεροι μετακινούνται χωρίς να γνωρίζουν αρκετές από τις εναλλακτικές διαδρομές για τους καθημερινούς προορισμούς τους και ως εκ τούτου δεν πιστεύουν ότι χρειάζεται turn-by-turn navigation. Ωστόσο, λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών κυκλοφορίας, ποτέ δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα ποια από τα δρομολόγια τους είναι τα πιο γρήγορα την δεδομένη στιγμή της ημέρας.

Το νέο δημιούργημα της TomTom θα δώσει στους οδηγούς τις πληροφορίες που χρειάζονται, για να γνωρίζουν με βεβαιότητα, ποιος είναι ο πλέον  γρήγορος τρόπος για να φτάσουν στην εργασία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα