Τον Απρίλιο στην Ελλάδα η νέα Porsche Μacan

Τον Απρίλιο στην Ελλάδα η νέα Porsche Μacan

Η νέα δημιουργία της Porsche, το ολοκαίνουργιο compact SUV με την ονομασία Μacan που προέρχεται από την τίγρη της Ινδονησίας, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην πόλη των Αγγέλων και στην Ελλάδα έρχεται τον Απρίλιο.

H Porsche επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της, παρουσιάζοντας στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, το νέο compact SUV Macan ένα all wheel drive μοντέλο, που έχει στο DNA του, το σπορ χαρακτήρα όλων των Porsche.

Τρεις διαφορετικοί κινητήρες, τρεις επιλογές ανάρτησης, 7ατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (PDK) και επιδόσεις που το κατατάσσουν ως το πιο γρήγορο compact SUV παραγωγής.

Με όνομα που προέρχεται από την ινδονησιακή τίγρη, το νέο Macan, είναι το πιο σύγχρονο SUV στην μεσαία (compact) κατηγορία, για την παραγωγή του οποίου, η Porsche κατασκεύασε μια νέα πτέρυγα στο εργοστάσιο της Λειψίας.

Η Macan S εφοδιάζεται με V6 βενζινοκινητήρα τριών λίτρων, με δύο τούρμπο. Η απόδοση του κινητήρα φτάνει τους 340 ίππους και επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 5,4’’. Η τελική είναι στα 54 χλμ./ώρα και στα 8,7 λίτρα η μέση κατανάλωση ανά 100 χλμ.

Η Macan Turbo αποδίδει 400 ίππους από τον V6 Biturbo κινητήρας χωρητικότητας 3,6 λίτρων. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 4,8’’, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα  266 χλμ./ώρα ενώ η κατανάλωση είναι στα 8,9 λίτρα αμόλυβδη ανά 100 χλμ.

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα 3.0 λίτρων, 258 ίππους ισχύ και μόλις 6,1 λίτρα κατανάλωση στα 100 χλμ. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα έρχεται μετά από 6,3’’, ενώ η τελική αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα.

H νέα Porsche Μacan, έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα