Βίντεο από WRC: Οδηγός ευχαριστεί τους θεατές που τον έβγαλαν από το χαντάκι

Βίντεο από WRC: Οδηγός ευχαριστεί τους θεατές που τον έβγαλαν από το χαντάκι

Την βοήθεια των θεατών ... πήρε ο Τσέχος οδηγός Μάρτιν Πρόκοπ την πρώτη μέρα του Ράλι Σουηδίας, όταν έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta WRC

Το να βγεις από τον δρόμο, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο σε έναν αγώνα ράλι, ειδικά δε αν αυτός διεξάγεται σε ακραίες συνθήκες όπως είναι ο πάγος και το χιόνι. 

Στην διάρκεια λοιπόν του Ράλι Σουηδίας , το οποίο άρχισε στις 5 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε χτες (8/2), ο Πρόκοπ στην διάρκεια μιας ειδικής διαδρομής και ενώ πήγαινε με τσίτα τα γκάζια, έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta και βρέθηκε σε ένα χαντάκι.

Τι κι αν το προσπάθησε, δεν μπόρεσε να βγει από αυτό. Εκεί όμως παρενέβησαν οι θεατές, που για καλή του τύχη ήταν κοντά στο συμβάν. Άνοιξαν λοιπόν την πόρτα του πορτμπαγκάζ, κάποιοι κάθισαν επάνω για να υπάρχει βάρος και οι τροχοί να αποκτήσουν πρόσφυση στο δρόμο, ενώ κάποιοι άλλοι έδεσαν σχοινί από τα ρολ μπαρ και τραβούσαν το αυτοκίνητο προς τα πίσω.

Με τα χίλια ζόρια, το αυτοκίνητο βγήκε από το χαντάκι, αλλά ο Πρόκοπ, έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο, ούτε καν περίμενε έστω και για ένα ευχαριστώ προς τους θεατές. Πάτησε το γκάζι με ορμή, ενώ η πόρτα του πορτμπαγκάζ ήταν ανοικτή.

Όμως αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Δύο θεατές δεν είχαν προλάβει να αφήσουν το σχοινί και ο Πρόκοπ τους έσυρε για κάποια μέτρα.

Μετά το περιστατικό, ο Πρόκοπ δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook με το οποίο ευχαριστεί τους θεατές για τη βοήθειά τους και ζήτησε συγγνώμη από αυτούς που έστω και ακούσια τους έσυρε για κάποια μέτρα.

Ξέρεις πώς λένε, κάλλιο αργά παρά ποτέ …

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα