Βίντεο: Γνωρίστε το Gidget, το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο

Βίντεο: Γνωρίστε το Gidget, το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο
© Gidget/BNPS

Λίγο η εποχή, λίγο το ότι ακόμη καλοκαίρι είναι, λίγο η έλλειψη χρημάτων, ένα τροχόσπιτο ίσως αποτελεί λύση την περίοδο των διακοπών. Δείτε το Gidget, και ίσως αλλάξετε την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας γι' αυτά

Το Gidget είναι το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο  και παρ’ όλα αυτά διαθέτει διπλό κρεββάτι  και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε μόλις 2,5 τετραγωνικά.

© Gidget/BNPS

 

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών στα πιο σημαντικά συγκαταλέγονται ότι μπορεί να ρυμουλκηθεί πολύ εύκολα όπως ένα τρέιλερ, μια συρόμενη θήκη που διπλασιάζει τον εσωτερικό ζωτικό χώρο και η ρετρό εξωτερική του εμφάνιση.

Μη σας ξεγελάει όμως η εμφάνιση. Οι ανέσεις του Gidget είναι σύγχρονες και συμπεριλαμβάνει περιστρεφόμενο σύστημα ψυχαγωγίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και στερεοφωνικό σύστημα με ήχο surround.

© Gidget/BNPS

 

Mε μια απλή αναδιάταξη το διπλό κρεβάτι μετακινείται και αφήνει χώρο για ένα μικρό άνετο σαλόνι με τραπέζι αλλά και αποκαλύπτει στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου μία υπαίθρια κουζίνα , δύο εστίες ψυγείο και νεροχύτη.

Το  Gidget είναι από ξύλο και fiberglass και έχει δύο εκδόσεις. Το στάνταρτ Bondi και το λίγο μεγαλύτερο Noosa το οποίο διαθέτει τουαλέτα και ντουσιέρα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα