ΒΙΝΤΕΟ. Η γάτα που κοιμάται στο καπό ενός αυτοκινήτου που κινείται!

ΒΙΝΤΕΟ. Η γάτα που κοιμάται στο καπό ενός αυτοκινήτου που κινείται!

Πρωινή βόλτα για μια γάτα, που κοιμάται επάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου, ο κάτοχος του οποίου πήγαινε στη δουλειά του!

Από τη Ρωσία μας έχουν έρθει χιλιάδες βίντεο με τα απρόοπτα και τα ευτράπελα που συμβαίνουν στους δρόμους της. Αυτό όμως, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλου, αφού η γάτα που κοιμόταν στο καπό του αυτοκινήτου, δεν ξύπνησε ούτε όταν αυτό τέθηκε σε λειτουργία.

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, όμως, οι γάτες αποπνέουν την δική τους γοητεία. Ανεξάρτητα και ατίθασα πλάσματα, που όμως καταφέρνουν να κερδίσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους, λόγω του χαρακτήρα τους.

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης -αλλά και τα εξειδικευμένα με τα pet τηλεοπτικά κανάλια- έχουν …γεμίσει με τα κατορθώματα των γατών, παγκοσμίως.

Αυτό όμως, με μια γάτα στην Ρωσία, δεν το έχουμε ξαναδεί. Το όμορφο τετράποδο, έπαιρνε τον ύπνο του επάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν θέλησε να της χαλάσει τον ύπνο της, έτσι, έβαλε μπροστά τον κινητήρα και ξεκίνησε για την δουλειά του, με την γάτα να συνεχίζει τον ύπνο της.

Μετά από λίγο όμως, το συμπαθέστατο ζώο ξύπνησε, μάλλον δεν ξαφνιάστηκε από την κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί , και , αφού στάθμισε τα πράγματα , με ένα σάλτο απομακρύνθηκε από το φιλόξενο καπό του αυτοκινήτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα