Βίντεο: Η Mini προτρέπει τις Μεξικάνες να επιλέξουν οδήγηση ή μακιγιάζ. Ποτέ και τα δύο μαζί…

Βίντεο: Η Mini προτρέπει τις Μεξικάνες να επιλέξουν οδήγηση ή μακιγιάζ. Ποτέ και τα δύο μαζί…
Woman Putting On Makeup While Driving Getty Images/Vetta

Ένας από τους πιο συχνούς λόγους που οι γυναίκες οδηγοί παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο και τα χέρια τους από το τιμόνι, είναι προκειμένου να βαφτούν. Αυτός είναι λόγος για συχνά ατυχήματα και η Mini βρήκε μια αρκετά ευφάνταστη διαφήμιση για να προειδοποιήσει τις γυναίκες (vid)

Η τελευταία διαφήμισιη της Mini που μας έρχεται από το Μεξικό είναι ξεκάθαρο ότι αποσκοπεί στο να δείξει στις γυναίκες ότι η οδήγηση του αυτοκινήτου και το μακιγιάζ είναι δύο πράγματα που δεν μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα.

Ένας αερόσακος, κρυμμένος επιμελώς στον χώρο μιας τουαλέτας με έναν τεράστιο καθρέφτη στον οποίο οι γυναίκες βάφουν το πρόσωπό τους, εκρήγνυται ξαφνικά και οι γυναίκες τα χάνουν.

Τα σύνεργα του μακιγιάζ τους φεύγουν από τα χέρια και η Mini προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να δείξει το πόσο επικίνδυνο είναι να προσπαθεί μια γυναίκα να μακιγιαριστεί, έχοντας την προσοχή της στραμμένη στον εσωτερικό καθρέπτη του αυτοκινήτου της και όχι στα όσα συμβαίνουν γύρω της, στο δρόμο.

Αν κάποιος πιστεύει ότι τέτοια συμβάντα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τα διπλανά του αυτοκίνητα το πρωί, σε πολυσύχναστους δρόμους, όπως είναι η Κηφισίας, η Συγγρού, η παραλιακή, η Βουλιαγμένης και άλλες.

Παρακολουθείστε το βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα