Βίντεο: Ηλιοβασίλεμα, κορίτσια και Vintage. Ο τρόπος να πουλήσεις μια Alfa Romeo του 1971

Βίντεο: Ηλιοβασίλεμα, κορίτσια και Vintage. Ο τρόπος να πουλήσεις μια Alfa Romeo του 1971

Αυτό το βίντεο είναι μια πανέμορφη διαφήμιση για ένα παλιό -πλην όμως ακαταμάχητο- αυτοκίνητο, το οποίο βγαίνει προς πώληση στη Λισαβόνα από τον οίκο Cool & Vintage που ασχολείται με την αναπαλαίωση και πώληση αυτοκινήτων εποχής

Δύο κορίτσια με μπικίνι αφού απολαμβάνουν την θάλασσα και τον ήλιο μπαίνουν σε μια πανέμορφη, κλασική  Alfa Romeo και οδηγούν προς το ηλιοβασίλεμα.

Το εν λόγω βίντεο είναι η διαφήμιση που χρησιμοποιεί ένας έμπορος αυτοκινήτων στην Πορτογαλία, για να πουλήσει Alfa Ρώμη 1750 GTV του 1971.

Το αυτοκίνητο πωλείται έναντι 27.000 ευρώ. Στο αμάξωμα και τον κινητήρα έχουν γίνει σημαντικές εργασίες για την προστασία από την σκουριά και την σωστή λειτουργία του μοτέρ.  Συγχρόνως έχουν τοποθετηθείι αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα. Ο πωλητής υποστηρίζει ότι η δουλειά στον τομέα της βαφής και στο εσωτερικό είναι «πολύ καλή».

Τα τεχνικά χαρακηριστικά λένε, ότι αυτό το υπέροχο …μωρό έρχεται με ένα κινητήρα 122 ίπποων, η μέγιστη ταχύτητα φτάνει υα 190 χλμ/ώρα και 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 9,3 δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα