Βίντεο. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ κάνει selfie στην πίστα του Χοκενχάιμ οδηγώντας μια Mercedes W196 του 1954

Βίντεο. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ κάνει selfie στην πίστα του Χοκενχάιμ οδηγώντας μια   Mercedes W196 του 1954

Το selfie -αυτοφωτογράφιση θα μπορούσαμε ίσως να το πούμε- έχει γίνει μανία, κυρίως μεταξύ των νέων. Το να βλέπουμε όμως έναν οδηγό της F1 να κάνει selfie πίσω από το τιμόνι ενός μονοθέσιου του 1954, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο (Vid)

Ένας από τους επίσημους εταίρους της AMG Petronas F1 Team Mercedes είναι η BlackBerry, γεγονός που εξηγεί γιατί ο Νίκο Ρόσπεργκ μπήκε στον κόπο να τραβήξει ένα selfie βίντεο κατά την οδήγηση της αγωνιστικής Mercedes-Benz W196.

Πάντως, αν μη τι άλλο η πράξη αυτή του Ρόσμπεργκ μπορεί να ξεσηκώσει τους νέους, όμως όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάτι που ενδείκνυται να γίνεται από οδηγούς.  Όταν γίνεται σε δημόσιους δρόμους είναι απλώς ανόητο και επικίνδυνο.

Στην περίπτωση του Ρόσμπεργκ, ήταν ένα διασκεδαστικό πράγμα έστω και αν ο οδηγός της Mercedes έπρεπε να κρατήσει μόνο με το ένα χέρι το τιμόνι του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Κάτι. που μπορεί να φαντάζει, αλλά δεν είναι εύκολο, δεδομένου ότι τα αγωνιστικά του 1950 δεν διέθεταν υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τον Ρόσμπεργκ να αφήνει κάτω το τηλέφωνο σε κάποια δύσκολα κομμάτια της πίστας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα