Βίντεο. Ο Tiago Monteiro έβαλε την ταχύτερη μηχανή του γκαζόν (Honda) στην πίστα του Σπα…

Βίντεο. Ο Tiago Monteiro έβαλε την ταχύτερη μηχανή του γκαζόν (Honda) στην πίστα του Σπα…

Χωρίς κανένα φόβο, λόγω των υγρών συνθηκών, ο Monteiro παρουσιάσθηκε με πολύ κέφι στην πίστα του Σπα την περασμένη εβδομάδα , οδηγώντας την μηχανή κοπής γκαζόν της Honda . Αν και το συγκκριμένο μηχάνημα δεν είναι κατάλληλο για αγώνες , ο Monteiro χτύπησε ταχύτητες μέχρι 128 χλμ/ώρα καθώς πλησίαζε την περίφημη σροφή Eau Rouge .

« Έχω αγωνιστεί στο Σπα σε πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα, αλλά αυτό ήταν λίγο διαφορετικό ! Είναι γρήγορο, πολύ γρήγορο και αρκετά ευαίσθητο , γεγονός που καθιστά δύσκολο να οδηγήσεις για μεγάλο διάστημα με έναν συγκεκριμένο ρυθμό . Με τέτοια τεράστια δύναμη και επιτάχυνση θα πρέπει να έχεις μεγάλη συγκέντρωση για να στρίψεις στην Eau Rouge , ιδίως σε μια τόσο βρεγμένη πίστα », τόνισε ο  Monteiro μετά την ολοκλήρωση του εγχειρήματός του.

Ο  Monteiro είναι Πορτογάλος, έχει περάσει από την Φόρμουλα 1 (Μinardi, Jordan, Spyker) ενώ εφέτος παίρνει μέρος στο WTCC με ένα αγωνιστικό Honda Civic.

Να θυμίσουμε ότι το -χλοοκοπτικό μηχάνημα – Honda Mean Mower διαθέτει έναν 1000 κ.ε.  VTR Firestorm κινητήρα μοτοσικλέτας που παράγει 109 ίππους και επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ.ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα