ΒΙΝΤΕΟ. Όταν το Ford Mondeo δείχνει σε αεροπλάνο που να προσγειωθεί

ΒΙΝΤΕΟ. Όταν το Ford Mondeo δείχνει σε αεροπλάνο που να προσγειωθεί

Μια πραγματικά πολύ όμορφη διαφήμιση, για το νέο Ford Mondeo, είναι αυτή που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Είμαστε σίγουροι πως πολλοί από εσάς έχετε ονειρευθεί να σας δινόταν η ευκαιρία να φτιάξετε μία διαφήμιση για ένα νέο αυτοκίνητο που αγαπάτε. Όμως, η πραγματική πρόκληση δεν είναι άλλη από το να γυρίσεις ένα διαφημιστικό σποτ για ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να απέχει από αυτό των ονείρων σου.

Μέχρι όμως να βρείτε την απάντηση σε αυτό το θέμα, θα σας δείξουμε τι έκανε η Ford για την διαφήμιση του καινούργιου Mondeo, η οποία ονομάζεται «Night Flight». Η εταιρία, λοιπόν, «πέταξε»  στο Sandane, στη Νορβηγία, όπου βρίσκεται ο πιο επικίνδυνος διάδρομος προσγείωσης στον κόσμο.

Θα παραθέσουμε κάποια στοιχεία από το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης. Πρώτα απ’ όλα, είναι γεγονός πως η σκηνή στην οποία ένα αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω από το Mondeo είναι πραγματική. Δεν είναι δηλαδή προϊόν μοντάζ. Α’, και μην φανταστείτε ότι η εταιρία είχε μία ολόκληρη μέρα για να γυρίσει την διαφήμιση. Οι παραγωγοί έψαχναν για μία στιγμή στην οποία θα υπάρχει αρκετό φως για να φανεί το αυτοκίνητο αλλά και το απαραίτητο σκοτάδι για να κάνει τα φώτα του αυτοκινήτου ορατά από τον πιλότο του αεροπλάνου. Έτσι η ομάδα είχε μόνο 2 ώρες γυρισμάτων, κάθε ημέρα.

Όσο για το ίδιο το αυτοκίνητο, το Mondeo  έκανε το ντεμπούτο το φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα σας γράψαμε για τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις που αποκομίσαμε στην Ισπανία.

Η σχεδίαση της καμπίνας του απέχει πολύ από το βαρετό εσωτερικό των προκατόχων του ενώ συγχρόνως το νέο Mondeo ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες, όπως το Pre – Collision Assis και η ανίχνευση πεζών. Το τελευταίο είναι ένα σύστημα το οποίο φρενάρει το όχημα αν ο οδηγός δεν αντιληφθεί έγκαιρα έναν πεζό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα