Βίντεο: Τα 34 αυτοκίνητα της πομπής του Μπαράκ Ομπάμα

Βίντεο: Τα 34 αυτοκίνητα της πομπής του Μπαράκ Ομπάμα
Security measures at the Athens International airport Eleftherios Venizelos before the arrival of the President of the United States, Barack Obama in Athens, Greece on November 15, 2016. / . , , , 15 2016. Menelaos Myrillas / SOOC

Εντυπωσιακή η αυτοκινητοπομπή που συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του στην Αθήνα. 34 αυτοκίνητα παντός τύπου για την ασφάλειά του

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποχώρησε πριν λίγη ώρα από το Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας ολοκληρώσει τη κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Στην αυτοκινητοπομπή που τον συνοδεύει συμπεριλαμβάνονται πολυτελή, θωρακισμένα αυτοκίνητα παντός τύπου, τα οποία μεταφέρουν εκτός από τους συνεργάτες του και τους μυστικούς πράκτορες που έχει στην διάθεσή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την προστασία του.

Δείτε την αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα να διασχίζει τη Λεωφόρο Συγγρού:

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα επιβαίνει στο σαφαλέστερο όχημα που κυκλοφορεί στους δρόμους, το “Κτήνος”. Πρόκειται για το  Cadillac One, ένα θωρακισμένο όχημα, με ενισχυμένο πλαίσιο από τιτάνιο, αλουμίνιο και ατσάλι, που “πατάει” στην πλατφόρμα ενός ημιφορτηγού, και το οποίο κατασκευάζει η General Motors.

Ζυγίζει από 5 ως 8 τόνους, τους οποίους αναλαμβάνει να κινήσει ένας κινητήρας 6,6 λίτρων Duramax, ο οποίος τροφοδοτείται με πετρέλαιο και καταναλώνει 27 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, σύμφωνα με υπολογισμούς των ειδικών.

(ΦΩΤΟ: SOOC)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα