ΒΙΝΤΕΟ. To πολυαναμενόμενο Honda NSX στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ

ΒΙΝΤΕΟ. To πολυαναμενόμενο Honda NSX στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ

Δείτε το καμουφλαρισμένο Honda NSX να γυρίζει στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ με μεγάλες ταχύτητες.

Το NSX (Acura στην Αμερική, Honda στον υπόλοιπο κόσμο) είναι  ένα supercar του οποίου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2015, όμως ήδη έχει στρέψει επάνω του τους προβιολείς της δημοσιότητας. Και όχι αδίκως, αφού το παλιό NSX αποτέλεσε σημείο αναφοράς στον χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το πολυαναμενόμενο, λοιπόν,  Honda  NSX, εντοπίσθηκε πριν λίγα 24ώρα στην διάρκεια των τελικών δοκιμών στις οποίες υποβάλλεται, πριν βγει στην παραγωγή, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Η Honda κρατά χαμηλά τους τόνους, γύρω από την πολυαναμενόμενη αναβίωση του NSX, όμως αυτή τη φορά υπάρχει μια σειρά φωτογραφιών και ένα βίντεο στα οποία το supercar αποκαλύπτεται, έστω και καμουφλαρισμένο.

Το αυτοκίνητο θα κατασεκυάζεται από την νεοσύστατη Performance Manufacturing Center στο Οχάιο, όπου η εταιρία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις 70 εκάτ. δολαρίων. Τα υπενθυμίσουμε ότι τo NSX έχει  αναπτυχθεί από τη Honda R & D Americas στο Ρέιμοντ του Οχάιο.

Το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή, όλα δείχνουν πως θα είναι σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο Acura NSX που εμφανίσθηκε πέρσι, στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

Το ιαπωνικό supercar θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς. Στους δύο εμπρός τροχούς έχουν τοποθετηθεί ισάριθμοι ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι ενεργοποιούνται όταν χρειάζεται.

Ο V6 κινητήρας βενζίνης (θα αποδίδει κατά πάσα πιθανότητα 400 άλογα) είναι τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος και μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα