Βλέπει τα … σίδερα της φυλακής για απάτη με την Bugatti Veyron

Βλέπει τα … σίδερα της φυλακής για απάτη με την Bugatti Veyron

Ο ιδιοκτήτης της κατεστραμμένης Bugatti Veyron -συνετρίβη σε μια λίμνη- αντιμετωπίζει ποινή μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης, αφού διαπιστώθηκε ότι το όλο περιστατικό ήταν μια απόπειρα εξαπάτησης της ασφαλιστικής εταιρίας.

Όταν, το 2009, η φωτογραφία με την κατεστραμμένη -από πτώση σε λίμνη- Bugatti Veyron έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, όλοι αισθάνθηκαν θλίψη για την ζημιά που είχε υποστεί ο επιχειρηματίας Άντι Χάουζ.

Το όλο περιστατικό, μιας και η αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο ιδιοκτήτης του υπέροχου αυτού supercar ήταν μεγάλη, έτυχε ενδελεχούς έρευνας από την πλευρά της ασφαλιστικής εταιρίας με έδρα την Φιλαδέλφεια.

Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, ο Άντι Χάουζ έριξε στη λίμνη στο Τέξας την πανάκριβη Bugatti Veyron, προκειμένου να διεκδικήσει από την ασφάλεια το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για την καταστροφή της.

Ο  ιδιοκτήτης της κατεστραμμένης  Bugatti Veyron  αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια στη φυλακή, αφού διαπιστώθηκε ότι το όλο περιστατικό ήταν μια απόπειρα απάτης .

Ο Χάουζ, ισχυρίσθηκε αρχικά ότι ένας πελεκάνος σε … χαμηλή πτήση, τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Προκειμένου λοιπόν να μην χτυπήσει το πτηνό, πήρε πορεία προς τη λίμνη. Δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν, κάποιος περαστικός κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και, όπως αποδείχθηκε, οι ισχυρισμοί του Χάουζ ήταν ψεύτικοι.

Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε επίσης, ότι αρχικά ο Χάουζ είχε επιχειρήσει να δωροδοκήσει κάποιον να κλέψει και να καταστρέψει το πανάκριβο αυτοκίνητο

Τώρα, αντί για τα 2,2 εκάτ. δολάρια, ο Χάουζ βρίσκεται αντιμέτωπος με μήνυση για απάτη, από την πλευρά της ασφαλιστικής εταιρίας, κινδυνεύοντας με φυλάκιση έως και 20 χρόνων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα