ΒΜW. Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη Γενεύη

ΒΜW. Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη Γενεύη

Με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες, τη Σειρά 2 Gran Tourer, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι επτά άτομα, και τη νέα της πρόταση στη μικρή κατηγορία, την ανανεωμένη Σειρά 1, «πηγαίνει» εφέτος στο Σαλόνι της Γενεύης η ΒΜW.

Ιδιαίτερη αίσθηση θα προκαλέσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες που συνδέονται με όλους τους τομείς των μοντέλων BMW i και η εφαρμογή “myKIDIO”, μία νέα φιλοσοφία ψυχαγωγίας για παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.

 

Νέα BMW  Σειρά 1

Η BMW Σειρά 1 – με παγκόσμιες πωλήσεις που φτάνουν τα δύο εκατομμύρια σχεδόν μέχρι σήμερα – γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, σπορτίφ και αποδοτική στην τελευταία εκδοχή της, έχοντας ανανεωθεί σε όλα τα σημεία, τόσο στην 3θυρη όσο και στην 5θυρη έκδοσή της.

Οι νέοι κινητήρες βενζίνης και diesel υιοθετούν πρόσθετα μέτρα που μειώνουν την κατανάλωση και τους ρύπους (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.0 – 3.4 lit/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 188 – 89 g/km), αποτελώντας για τη νέα BMW Σειρά 1 μία φρέσκια, αποδοτική πηγή ισχύος.

Η BMW 116d EfficientDynamics Edition, με τρικύλινδρο κινητήρα 85 kW/116 hp, πετυχαίνει μέση κατανάλωση 3.4 lit/100 km και εκπομπές CO2 89 g/km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών και είναι το πιο αποδοτικό μοντέλο της οικογένειας BMW.

 

Νέα BMW  Σειρά 2 Gran  Tourer

Με τη BMW Σειρά 2 Gran Tourer, η BMW διαμορφώνει και πάλι μία νέα κατηγορία αυτοκινήτων, καταφέρνοντας να συνδυάσει εντυπωσιακή ευρυχωρία εσωτερικού με μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Είναι το πρώτο premium compact μοντέλο στην κατηγορία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων – μαζί με ένα πλούσιο & ευπροσάρμοστο χώρο αποσκευών. Επομένως, η BMW Σειρά 2 Gran Tourer μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μετακίνησης των νεαρών οικογενειών, ενώ με τους νέους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες που αποδίδουν από 85 kW/116 hp έως 141 kW/192 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 6.4 – 3.9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149 – 104 g/km) και το πακέτο BMW EfficientDynamics προσφέρει σπορ δυναμική συμπεριφορά σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση και τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία.

 

Το BMW  ConnectedDrive  ενσωματώνει την εφαρμογή “  myKIDIO  ” 

Τα πιο μακρινά και συνήθως βαρετά ταξίδια μπορούν τώρα να γίνουν απολαυστικά για τους μικρούς μας φίλους χάρη στη νέα εφαρμογή “myKIDIO” (αρχικά διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία). Η εφαρμογή διατίθεται σε πλήρως ενσωματωμένη μορφή για πρώτη φορά στη BMW Σειρά 2 Gran Tourer και παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, audio books και audio plays σε tablets (όπως το Apple iPad). Ο χειρισμός γίνεται άνετα και με ασφάλεια μέσω των iDrive Controller και Control Display μόλις η κινητή συσκευή συνδεθεί στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, η εφαρμογή “myKIDIO” επιτρέπει στους ενήλικες επιβάτες να αναζητούν τα κατάλληλα προγράμματα, να τα εγκρίνουν και να τα προβάλλουν στα συνδεδεμένα tablets. Έτσι τα μακρινά ταξίδια μετατρέπονται σε ώρες ψυχαγωγίας και για τα παιδιά. Οι ενήλικες μπορούν να ελέγχουν αυτό που παρακολουθούν τα παιδιά στην Οθόνη Ελέγχου (Control Display), ενώ οι νεαροί πίσω επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες του ταξιδιού (όπως ώρα άφιξης, αυτονομία και εξωτερική θερμοκρασία) οποιαδήποτε στιγμή με απολαυστικό και εύκολο τρόπο μέσω του μόνιτορ ταξιδιού “BMW Kids Cockpit”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα