Vulcan. Ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί, από την Aston Martin

Vulcan. Ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί, από την Aston Martin

Θα παραχθεί σε μόλις 24 κομμάτια, το νέο supercar της Aston Martin, το Vulcan. Θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, η ιπποδύναμή του ξεπερνάει τα 800 άλογα και σύμφωνα με την φίρμα είναι «ότι καλύτερο έχει φτιάξει μέχρι σήμερα».

Ένα … ηφαίστειο από την κορυφαία βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Το Vulcan περιγράφεται από την μάρκα ως «το πιο έντονο και συναρπαστικό δημιούργημά της μέχρι σήμερα» με την υποσημείωση ότι πρόκειται για ένα supercar που σχεδιάστηκε για να ανταγωνιστεί στα ίσια με τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

 

Κοιτάζοντάς το, διαπιστώνεις ότι πρόκειται για ένα αναμφισβήτητα επιθετικό, δημιούργημα. Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για την πίστα, διαθέτει ένα μονοκόκ σασί από ανθρακονήματα και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το μοντέλο διαθέτει επίσης δαγκάνες Brembo Racing με αγωνιστικών προδιαγραφών κεραμικούς δίσκους 380 χιλιοστών εμπρός και 360 χιλιοστών πίσω.

 

Η ισχύς παρέχεται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 7,0 λίτρων που αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους και συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Η παραγωγή θα πρέπει να περιορίζεται σε 24 μονάδες και οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης πίστα. Στο πλαίσιο αυτό, οι ιδιοκτήτες θα λάβουν οδηγίες από έμπειρους δρομείς συμπεριλαμβανομένης της Aston Martin Racing Ντάρεν Τέρνερ. Θα πάρετε επίσης πίσω από το τιμόνι ενός αριθμού μοντέλα υψηλής απόδοσης – συμπεριλαμβανομένης της V12 Vantage S, One-77 και Vantage GT4 αγωνιστικό αυτοκίνητο – έτσι μπορούν να χτίσουν σταδιακά εμπειρία και να αναπτύξουν την τεχνική διαδρομή τους πριν από τη λήψη τους Vulcan για μια περιστροφή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα