VW Snowareg. Έτοιμο να βγάλει από δύσκολες καταστάσεις τον Άγιο Βασίλη

VW Snowareg. Έτοιμο να βγάλει από δύσκολες καταστάσεις τον Άγιο Βασίλη

Ονομάζεται Snowareg και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα VW Touareg που αντί για ελαστικά , διαθέτει ερπύστριες! (Pic)

Αχ αυτοί οι Σουηδοί και η αγάπη τους για τα αυτοκίνητα. Έχουν δώσει μια μακρά λίστα με τις σωστές κινήσεις σε αγώνες ράλι, έχουν δώσει μια σειρά από εξαιρετικούς οδηγούς αγώνων, και τώρα το πρώτο VW Touareg που αντί για ελαστικά, χρησιμοποιεί ερπύστριες.

Δημιουργήθηκε από την Volkswagen Σουηδίας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τον καλό μας Άγιο Βασίλη και του δόθηκε η ονομασία Snowareg, σε παράφραση του Touareg. Είναι δε ένα όχημα που μπορεί να έχει την μέγιστη πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους, κάτι που είναι πολύ μα πολύ συνηθισμένο στην Σκανδιναβία.

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν turbodiesel 4,2-λίτρων V8 κινητήρα TDI. Η απόδοση του μοτέρ φθάνει τους  340 ίππους και τα  800 Nm ροπής, στοιχεία εξαιρετικά σημαντικά αφού προσφέρουν μέγιστη δύναμη. Παράλληλα δεν είναι τρομερά πολύπλοκο στην οδήγηση, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σε λειτουργία το κιβώτιο DSG και είστε έτοιμοι!

Στο εξής λοιπόν ο  Άγιος Βασίλης θα έχει κάποιον να καλέσει αν το έλκηθρό του κολλήσει στο χιόνι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα