Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα – “Σε περιμένω”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα – “Σε περιμένω”
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας Instagram@alexandra__panagiotarou

Στο πλευρό του συντρόφου της Στάθη Σχίζα, ο οποίος ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είδε το όνομά της να “πρωταγωνιστεί” πριν μερικές ημέρες στο Survivor All Star μετά τις “αποκαλύψεις” της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα, οι οποίες φαίνεται πως αφορούσαν τη σχέση του με το μοντέλο και για τις οποίες ο παίκτης έκανε λόγο για “χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”.

Ο Στάθης Σχίζας στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής (06/03) έκανε γνωστό στο Συμβούλιο του νησιού πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, “δικάζοντας” ορισμένους από τους συμπαίκτες του πως παίζουν “ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει ‘πρόσεχε μου την κοπέλα μου’ και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν“.

Στηρίζοντας την απόφαση του συντρόφου της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δεν δίστασε να πετάξει πριν μερικές ημέρες το δικό της “καρφί” για την Ελευθερία Ελευθερίου, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μέρος όσων έλεγε στο Survivor ο Στάθης Σχίζας, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου! Και πάνω από όλα με το κεφάλι ψηλά! Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμία χρηματική αμοιβή…. Σε περιμένω“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα