Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αινιγματική ανάρτηση για τον “προδωμένο της εαυτό”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αινιγματική ανάρτηση για τον “προδωμένο της εαυτό”
Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram@dimitraalexandraki1

Μία ανάρτηση που μαρτυρά τον χωρισμό της και μάλιστα πριν προλάβει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της μοιράστηκε στα social media η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μία ιδιαίτερη και αινιγματική ανάρτηση έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που όπως φαίνεται μαρτυρά πως έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

Πριν από περίπου έναν μήνα το μοντέλο και instagrammer σε τηλεοπτική της εμφάνιση είχε αποκαλύψει πως έχει παντρευτεί ζητώντας από τα media να μην ασχολούνται άλλο με το συγκεκριμένο θέμα.

“Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου”, είχε πει.

Ωστόσο, όπως μαρτυρά η συγκεκριμένη ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε, αναφέροντας μάλιστα στο κείμενο που συνόδευσε τη φωτογραφία πως πρόδωσε τον εαυτό της, ενώ υποσχέθηκε να μην το επιτρέψει να συμβεί ξανά.

Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει“, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τα σχόλια και τα μηνύματα στήριξης έπεσαν “βροχή”, ένα από αυτά ωστόσο είχε ειρωνικό χαρακτήρα αφού ο χρήστης που το έγραψε ρώτησε το μοντέλο αν τη συγκεκριμένη φωτογραφία την τράβηξε ο σύζυγός της. Εκείνη φανερά ενοχλημένη απάντησε αρνητικά και του αποκάλυψε πως χώρισαν. “Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια“, έγραψε.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα