Dua Lipa: Έγινε 28 χρονών και το γιόρτασε φανταστικά – Η cool πόζα με τον Romain Gavras

Dua Lipa: Έγινε 28 χρονών και το γιόρτασε φανταστικά – Η cool πόζα με τον Romain Gavras
Dua Lipa Instagram / @dualipa

Η διάσημη pop star Dua Lipa μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram από το δείπνο και το πάρτι γενεθλίων της. Οι έξαλλοι χοροί, οι φίλοι και τα ιδιαίτερα outfits που επέλεξε.

Γενέθλια είχε η Dua Lipa την περασμένη Τρίτη (22/08) και τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, διασκεδάζοντας μαζί με φίλους και με τον σύντροφό της, Romain Gavras.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 28, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι της, σε αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανήμερα των γενεθλίων της δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα πρωτότυπο outfit, που αποτελείτο από ένα top – μαγιό γνωστού οίκου, λιλά παντελόνι, κόκκινο μπολερό και γυαλιά – καθρέφτες.

“Μπαίνω στα 28 μου χρόνια, ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων” έγραψε χαρακτηριστικά.

Στις επόμενες αναρτήσεις της, δημοσίευσε φωτογραφίες από το δείπνο και το πάρτι των γενεθλίων της, όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει φαγητό σε ένα μεγάλο τραπέζι παρέα με φίλους.

Φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο – φόρεμα και ένα ιδιαίτερο κόσμημα, την βλέπουμε να χορεύει, αλλά και να ποζάρει καθισμένη στα πόδια του συντρόφου της, Romain, ο οποίος είναι γιος του εμβληματικού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η Dua Lipa έσβησε, επίσης, κεράκια, ενώ – όπως γράφει και η ίδια – έκανε μια μεγάλη ευχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα