Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα στη Μήλο – Ξεχειλίζει ο έρωτας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα στη Μήλο – Ξεχειλίζει ο έρωτας
Γαρυφαλλιά Καληφώνη Instagram / @garifalia.kalifoni

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας βρίσκονται για διακοπές στη Μήλο και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Το τρυφερό καρέ από την παραλία Σαρακήνικο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ερωτευμένη είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, frontman του συγκροτήματος “Melisses”.

Αν και το πρώτο διάστημα οι δυο τους προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφό το ότι διατηρούν δεσμό, τελικά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ, με τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media να είναι σπάνιες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο για διακοπές στη Μήλο και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό καρέ τους, σε μια ανάρτηση στο Instagram, που περιλαμβάνει μια σειρά από στιγμιότυπα κατά την παραμονή τους στο νησί.

Οι δυο τους ποζάρουν στην διάσημη παραλία Σαρακήνικο, με την πρώην παίκτρια του GNTM να κρατά αγκαλιά τον σύντροφό της, την στιγμή που εκείνος την φιλάει στον λαιμό, με το πρόσωπό του να είναι κάπως κρυμμένο.

“Him (Αυτός)” έγραψε η νεαρή κοπέλα στη λεζάντα της ανάρτησης, βάζοντας και ένα emoji καρδούλα, ενώ τα σχόλια “έπεσαν βροχή”.

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα