Ιωάννα Τούνη: Θήλασε δημόσια τον γιο της και οι συντηρητικοί του Twitter θίχτηκαν

Ιωάννα Τούνη: Θήλασε δημόσια τον γιο της και οι συντηρητικοί του Twitter θίχτηκαν
Instagram

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Ιωάννας Τούνη να θηλάσει δημοσίως τον γιο της από το Μόντε Κάρλο όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Για κάποιους ο δημόσιος θηλασμός είναι ταμπού και δεν θα πρέπει να προβάλλεται. Αυτό καταλάβαμε από πλήθος σχολίων στο Twitter με αφορμή την πρωτοβουλία της Ιωάννας Τούνη να θηλάσει δημόσια τον γιο της.

Η γνωστή influencer βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο μαζί με τη φίλη και συνεργάτιδά της Στέλλα Πάσαρη, ενώ μαζί της έχει και τον έξι μηνών γιο της, τον οποίο και αποφάσισε να θηλάσει on camera, σε μία από τις πολλές στιγμές ευτυχίας που περνά μαζί του και τις οποίες συχνά επιθυμεί να μοιράζεται με τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, ανέβασε ένα story στο οποίο θηλάζει τον γιο της, γράφοντας: “Η ζωή της μαμάς”.

instragram


Ενώ αρκετοί επικρότησαν την πρωτοβουλία της, λαμβάνοντάς τη ως ένα μήνυμα υποστήριξης προς όλες τις μαμάδες και εντοπίζοντας και έναν συμβολισμό απενοχοποίησης του δημόσιου θηλασμού, ορισμένοι έσπευσαν να τη “δαιμονοποιήσουν”, επικρίνοντας την influencer που “τόλμησε” να το κάνει δημόσια, ενώ κάποιοι την κατηγόρησαν ότι το κάνει για λόγους μάρκετινγκ.

Οι συντηρητικοί χρήστες του Twitter θίχτηκαν, απαιτώντας διακριτικότητα και, με σχόλια στις παρυφές του σεξισμού, ενοχοποιώντας μία διαδικασία που για τους ίδιους αποτελεί ταμπού.

Να τους θυμίσουμε βέβαια πως το είχε ξανακάνει (και θα το κάνει όσες φορές επιθυμεί), όταν ανέβασε βίντεο θηλάζοντας τον γιο της και λέγοντας:

“Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα