Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνιση και τα κιλά της

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνιση και τα κιλά της
Κατερίνα Στικούδη Instagram@stikoudikaterin

Με ένα βίντεο - "γροθιά" στα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά απάντησε η Κατερίνα Στικούδη διαψεύδοντας τα περί δεύτερης εγκυμοσύνης.

Μία… πολύ σοβαρή ανακοίνωση έκανε μέσω των social media η Κατερίνα Στικούδη και έδωσε την πιο επική απάντηση στα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά που πολλοί συμπεραίνουν πως οφείλονται στο ότι είναι και πάλι έγκυος.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως η “αλλαγή” στην εμφάνισή της που κάποιοι παρατήρησαν οφείλεται στο ότι φέτος τα Χριστούγεννα έφαγε και μελομακάρονα και κουραμπιέδες, διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Θέλω να κάνω μία πολύ σοβαρή ανακοίνωση και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος“, λέει στην ανάρτησή της, ενώ την ίδια στιγμή δίνει “μπουνιές” στην οθόνη του κινητού αλλά και στα κακοπροαίρετα διαδικτυακά σχόλια που και πάλι εστιάζουν στην εξωτερική της εμφάνιση.

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα